Szerintem sem gond egy alapkezelőnek minden nap piacin bevásárolni pár ezer darabot. Akkor a meglévő pakkja is sokkal többet ér papíron és az ár és szépen megy felfelé. Szóval szerintem is magánszemélyek.
Kizárt, hogy csak egy vevő legyen egész nap, és ha még vissza is önt, ahogy feltételezed, akkor nem sokra megy az akcióval. Szerintem kicsik csipegetik.
Nem hinném, hogy egy alapnak megérné 500-1000 db-ok miatt szórakozni.
Ha meg mégis zsákolja valaki, kénytelen feljebb jönni, mert egyre kevesebben fogják adni 3,5 k-n is ilyen hangulatban.
minimum 10% diszkont még mindig van benne, szerintem valamelyik alap veszegeti napok óta, azt nap végén visszaküldi 3450 körüli árra. másnap megint zsákol 3500 körül 500-1000 pakkal, nap végén meg lenyomja nehogy elszaladjon a paci.
Szevasztok
3520 vevő én voltam, gondoltam támogatjuk az emelkedést, meg a jegyzésből származó papírok mellé elfér ezen az áron (23 db az semmi).
Ja és szerintem, a gyergyói projekt befejezéséig (pár hónap és bejelentés lesz) nem érdemes kiszállni. Csipegessen aki lát még benne fantáziát, én az ésszerűség határain belül ezt teszem.
ahogy már említettem, inkább a vasszűz. :)
akkor szoktam eladni, amikor limiten megy sokat egy-egy hir hatására, aztán amikor visszacsorog veszem vissza. Ez az emelkedés, ami kicsi ugyan, de tartósnak tűnik, nem az a fajta emelkedés, aminél dobom.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....