Cég Aj. Vétel
2009.09.09. 14:56:27
1 2 524 db 3 200 Ft
1 1 50 db 3 160 Ft
1 1 20 db 3 157 Ft
1 1 60 db 3 156 Ft
1 1 100 db 3 155 Ft
Eladás Cég Aj.
2009.09.09. 16:14:52
3 215 Ft 200 db 1 1
3 230 Ft 42 db 1 2
3 238 Ft 20 db 1 2
3 239 Ft 30 db 1 1
3 240 Ft 100 db 1 1
Jelenleg is valakinek vagy valakiknek nagyon tetszik az a 3200Ft....
Én alapkezelőnek gondolom, mert nem hiszem, hogy magánszemély csak úgy most befektet ennyi pénzt ebbe a papírba... Egy alapról jobban el tudom ezt képzelni. Persze ha az alapnak megéri, akkor elvileg nekem is meg kell, hogy érje itt tartani a pénzemet :) Ezért is akarok még kicsit vásárolni.
Valamit tud...
Az elmúlt időszak teljesítményét(a papírét) figyelembe véve nem itt lehet a leggyorsabban pénzt csinálni...
Vagy alapkezelő lehet,nem tudom...
Csak látnám már...
Az tény,hogy esésben is kitartunk,valakinek nagyon kell ilyen áron,csak fogyjanak az eladók,hírre ugrani fogunk,sok kicsi eladhatta már szép nyereséggel a jegyzés óta...
Csak szólok, hogy akinek szeme van,látja,3200-3250 körül egy komoly játékos kezdte el gyűjtögetni a papírt...
Erre vártam,nagyjából 6-7000 db-nál járhat..Minél tovább marad itt az ár és nő a mennyiség,annál komolyabb lesz az utolsó 20% elköltésénél a pozitív irányú ármozgás....
Valahogy én is azt látom, hogy a vezetőség nem igazán "dörzsölt". Szép dolog a tisztesség, de úgy látszik (így volt és így lesz ebben az országban, meg máshol is) ezzel a mentalitással sok baj lesz. Gondolom, mint mindenen ezen is változtatni fognak. valahogy úgy, mint ahogy mostanában a "celebek" (de utálom ezt a kifejezést) stylist-et fogadnak fel.
ja, ha meg a Távhőnél olcsóbban tudják megoldani öszköltség szintjén, akkor kiváncsi leszek, ha megtámadják ezt a fehérvári projectet, akkor kíváncsi lennék, hogy hogyan magyarázzák meg a feháérvári szavazókank, hogy igaz, hogy 25%-kal többet fizettek a fűtésért a távhőnek,mintha megtörtént volna a project, de így legalább nem lopták ál a közvagyonotokat- ha ellopták egyáltalán...
Egy kicsit úgy látom, hogy ez a cég nagyon szűkmarkúan bánik a kenőpénzekkel, megpróbál hinni abban, hogy az önkormányzati képviselők megelégednek azzal/örülnek annak is, hogy a választóik jól járnak. Közben ők tartanák SZOKÁSOSAN a markukat, mert hogy néz az ki, hogy itt jól jár a cég , hjól járnak az emberek és őneki nem jut semmi (max kisebb gázszámla-csakúgy , mint a többieknek...
Így tisztességesen meg nehéz üzletet kötni ebben az ingovánnyal teli országban...
Azért egy dolgot mutat ez a hír:
Ezen a területen nagyon magasak a politikai kockázatok és erősen függ az eredményesség a kapcsolati tőkék alakulásától.
Az biztos, hogy ezen cég természetes szövetségese a Fidesz, hiszen a Kapolyi és egyéb MSZP-s bagázs abban érdekelt, hogy az ország minél több gázt importáljon hiszen nekik köbméterenként X forint saját nyereségük van...A hülyék nem látják a fától az erdőt, azaz, ha a magyar lakosság a közművek árának folyamatos és hihetetlen mértékű emelésének következtében elszegéynedik, akkor ők sem fognak jól élni.
Persze lehet, hogy úgy gondolják, hogy addig, amíg mi magyarok tönkremegyünk, addig megszedik magukat és majd utána lazán élnek svájcban, vagy a Rivierán...
Mindenesetre ennek a cégnek a természetes ellensége az MSZP, míg a természetes szövetségese a Fidesz. És itt nem arra gondolok, hogy "mert a Fidesz meg fogja védeni a magyar népet", hanem színtisztán gazdaságilag: ha az MSZP-sek kevesebbet tudnak összeszedni maguknak, akkor a relatív gazdasági előnyük kisebb a Fideszhez képest.
Azaz itt valószínűleg 2010-ig igen erős politikai játszmák lesznek a cég körül, akár kemény esések mellett, viszont 2010-től, (ha isten is úgy akarja), mivel Fideszes lesz a parlametnti és az önkormányzati többség is, ezért ömleni fognak a megrendelések ehhez és az ilyen típusú cégekhez.
2010-ig meg akkor is kihúzza a cég, ha addig semmit nem csinál, utána kánaán.
Tehát RFV részvényesek, ne felejtsétek el, hogy melyik párttól fogjátok a pénzt kapni! :-)
Hát szerintem ez a politikai lufi kb. ennél a mondatnál pukkadt ki:
"- A konstrukcióval, a magántőke bevonásával nincs is semmi baj, csak az azt keretbe foglaló szerződésekkel - mondja Horváth."
Innen tényleg politika... a konstrukció meg jó, és kész...
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....