Csak óvatosan kedves Feta ezekkel a kijelentésekkel! Még valaki meggyanúsít belső információk visszaélésével. Ha, tudsz, valamit legyél csendben, és használd fel az infód okosan. Egyébként Engem nem nagyon érdekel, hogy milyen árfolyamon zárt ma az árfolyam. Hosszú távra vettem a tőkém 100% van benne, és nyugodtan "hátradőlhetek"...
Csak óvatosan kedves Feta ezekkel a kijelentésekkel! Még vallaki meggyanusít benfektes információk visszaélésével. Ha tudsz valamit legyél csendben, és használd hel az infod kosan. Egyébként Engem nem nagyon érdekel hogy milyen árfolyamon zárt ma. Hosszú távra vettem a tőkém 100% van benne, és nyugodtan "hátradőlhetek"...
Persze azt is tudni kell, hogy milyen időszakra vonatkozó célárat adnak meg. Mert az RFV növekedési esélyei hosszú távon jók, az OTP-nél inkább lefelé mutató kockázatok vannak egy-két éven belül.
A fair érték megállapítása szempontjából nem a pénzügyi adatok, üzletkötések, bejelentések számítanak? Az persze oké, hogy több elemző = jobban használható célár becslés.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....