Ja, és ahogy látom, az RFV a mai közel 5 %-os esésével nem is sereghajtó, szóval szerintem eltúlzott a hiszti.
Törölt felhasználó2009. 09. 02. 15:24
...hogy az OTP eséssel együtt kell essen az RFV is, akkor csak egy észrevétel: pár héttel ezelőtt a két papír egy szinten volt, most az RFV 6-700 Ft-ra van tőle minuszban, az OTP pedig 1000 Ft-ra plusszban, szóval van hova essen.
Köszi, valahogy ilyenkor megnyugszom kicsit... Az a baj, hogy én sem látom nagyon rózsásan a makrohelyzetet, ezért vagyok kicsit nyugtalan. Ilyenkor nem biztos, hogy jó papírban lenni. De az egy-két nagyobb projekt levegőben lógása mindenképpen biztató információ :) Remélen valóban így is lesz, és még olvashatunk újabb bejeletnésekről...
Törölt felhasználó2009. 09. 02. 10:32
Hát igen, nekem ez az esés rohadtul nem tetszik, persze nincs ezzel gond, én se várom hosszan 3000 alá, még ha be néz sincs gond. Nekem van pakkom, egy ideig egyéb dolgok miatt el akartam adni kicsit mert kellet a pénz, most meg már ilyen áron érdemes csipegetni, akinek van népi pénze annak szerinem most lehet venn kicsit, hosszú távon sokat érhet a most vett papír (vagyis hát szerinem)
Ki az a sóher, aki (miután a 3050-es ajánlatom teljesült), 3055-ről letette az ajánlatát 3025-re? Szerintem egyébként elég rizikós 3000 körül eladni. Inkább adnék el 2970-80-on.
Aki RFV-t vett, az nem tudta, hogy az nem az OTP? Én 3030-ért akartam venni, de lemaradtam. Most vettem 3050-ért még egy kicsit. 3000 alá nem nagyon várom, szóval szerintem akciós vétel.
Egyébként meg a nagy örömködésnek --3400-nál 45000 db-os napi forgalom --ez a vége.Sok gyors profitra éhező kisbüfi megunja, ha 1 hét alatt nem keres minimum 10%-ot....
A forgalmat is érdemes lesz nézni, ha növekszik,érdemes lesz,akár rövidre is,belevenni..
Tartósan nem fog 3000 alá menni,de az általam is őszre várt nagy korrekció(összeomlás)kétségtelenül nem segíti a hangulatot.Nem vagyok benne biztos, hogy most bármilyen új projekt bejelentése az egekbe röpítené az árat. Azt meg mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy a növekedés nélküli cégérték a csökkenő kamatok miatt 2800 Ft-ra esése esetén a 3000 körüli ár vonzó-e....
De ne aggódjatok,az ősszel lesz még 1-2 nagyobb projekt-bejelentés...Ja,és azért majd figyeljük a pénzügyi negyedév végét,mert egy-egy szépen beállított záróár jól jöhet 1-2 alapnak a hozamok megállapításakor....:-)
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....