Te korrupció ügyben érintett vagy, vagy esetleg kimaradsz belőle, hogy ilyen markáns véleményeket fogalamazol meg róla? Mintha pontosan tudnád, hogy mekkora itthon vs Ausztriában? Ezen a ponton már semmi értelme ennek a diskurzusnak. Amúgy az osztrákoknál lehet hogy nincs kátyú az utakon, de megvan nekik is a saját keresztjük ami rosszabb mint a kátyúk az utakon.
Amikor azt írtam, hogy kilépsz az utcára te azt látod, hogy szegénység van? Mert én nem, és nem is ezt tapasztalom. Azt viszont látom a cégemen keresztül is, ami az emberekből él, hogy nő az életszínvonal. Ha akkora szegénység lenne, mint amiről az ellenzék beszél, akkor nekem se menne jobban. De ez nem igy van. Itt vagyok majdnem 50 éves, megéltem már néhány dolgot, és nekem nem egy politikus, vagy újságíró fogja megmondani, hogy mit kell látnom.
Na most mennem kell, megállítani a háborús inflációt.
Amikor azt írtam, hogy kilépsz az utcára te azt látod, hogy szegénység van? Mert én nem, és nem is ezt tapasztalom. Azt viszont látom a cégemen keresztül is, ami az emberekből él, hogy nő az életszínvonal. Ha akkora szegénység lenne, mint amiről az ellenzék beszél, akkor nekem se menne jobban. De ez nem igy van. Itt vagyok majdnem 50 éves, megéltem már néhány dolgot, és nekem nem egy politikus, vagy újságíró fogja megmondani, hogy mit kell látnom.
Na most mennem kell, megállítani a háborús inflációt.
PANNERGY