Igen, köszönjük. Remélem még látunk itt. Most pl. vehetnél ezret rövidtávon és szerintem év végéig valamekkora kockázattal, lenne rajta 0-200 e Huf. Vagy nem.
Korrektségedért köszönet illet! Sok sikert kívánok a terveidhez! (Zárójelben megjegyzem nekem is vannak eurós részvény, ingatlanos és más jellegű befektetéseim is.) Kérem emiatti mínuszok mellőzését! Nekem a Pannynál nem jó beszálló, hanem jó kiszálló szint szükséges. Aki ebben tudna segíteni azok hozzászólását tisztelettel várom.
Akkor holnap viszlát,Vylyan? Szerintem, holnap el fog menni az utolsó 2000 dbos csomagod is 1250-en. . Meglátjuk, hogy Attila1970 ismerőse/ügyfele valóban elkezdi-e adni a 65 Kját. Ha nem, akkor idén meglehet újra az 1300 feletti szint.
Legalacsonyabb beszerzésem 2014-ben 325ön volt, de 2013 óta vagyok benne. Azóta is vettem. Még soha nem adtam el belőle. Ki akartam idén szállni, nem sokon múlt, hogy nem sikerült. Amikor az az elemző, aki az összes fórumtársamnál magasabb képzettséggel és tudással bír a tőzsde, azon belül is a PannErgy részvény ismeretében meghatároz egy célárat nyilván nem véletlen. Rá inkább hallgatok, mint az adhoc ki-be szállók véleményére.
A papírokat mi illetjük - nevezzük el - különféle jelzőkkel (bohóc, tolvaj, nyugdíjas, defenzív stb. jelzőkkel) mozgásuk, tapasztalataink alapján. A bohócon is lehet keresni és a prémium részvényen is lehet bukni. A Panny szekerét idén nem tolták, közben az infláció is jelentős. Én - ahogyan itt írták is az előbb - őszinte vagyok, meggyőződésem, hogy nem ezen a fórumon megjelenő vélemények határozzák meg a részvény árát. Ezért is nem értem a néha durva megnyilvánulásokat. Rakéta indult - írta megint valaki. Én itt ülök a rakétán, Neked is szerencsés utazást kívánok! Néhány hete még 1400 felé tolták a szekeret, de kátyúba jutottunk. Vannak akik leszálltak. Ilyen ez a popszakma!
Ez butaság,én adtam el egy kis pakkot 1340-is Szeptemberbem autóvételhez,sajnos ebben a sávban mozog már évek óta.Ha ki akartál volna szállni avval a pár db-al már rég megtehetted volna,föleg ha Van 400-as bekered is..
Elnézést kérek tőled, de ha egy év elteltével Te is pl. ezzel szembesülnél kíváncsi lennék, hogy gyászos vagy vidám lenne-e a kedved? "A Pannergy részvényei idén eddig 9,1 százalékkal kerültek lejjebb."
PANNERGY