Ha jól emlékszem tegnap Dexter kezdte a provokàlàsomat azzal, hogy én miért vagyok itt, miért nem adtam el 1350-en. Te erre ràkontràztàl régi bejegyzéseimre hivatkozva, amikor - ha jól emlékszem Dönci nevű felhasznàló nevű illetőnek - ajànlottam màs befektetési lehetőséget a részvényeken kívül. Pundit pedig - aki szerintem talàn - az év legbutàbb bejegyzését tette, elismerte, hogy nekem is jogom van itt lenni, bàr rontom a színvonalat. Köszönöm mindjàtoknak, làtom szerettek!
Utolsóra válaszoltam és egyébként pundit véleményén vagyok, de legközelebb új hozzászólásként küldöm az akármit, bár nem is erőltetem, hogy hozzászóljak.
Szerintem picit normális, hogy feltorlódtunk, bár nem végtelen sokkal. Mentünk 80-100 forintot egy hét alatt. Értem én, hogy jobb lett volna 800-1000 forintot menni, de ez is több, mint 5%. Néhányan erre vártak, eladnak. Picit itt megállunk majd október 1400, december 1600, szerintem.
Köszi! Idős vagyok, rossz a szemem, nincs azonnali àrak nézésére előfizetésem, de ebből azt làtom messze még az 1400! Bocs a pesszimizmusért! (Jah, ha közel lenne sem adnàm el, de lehet holnap màst gondolok majd és eladom.)
Legjobb vételi és eladási ajánlatok Vételi Db
V. Ár
Eladási Ár
E. Db 53
1,325.0
1,335.0
841 4,268
1,320.0
1,340.0
3,850 950
1,305.0
1,345.0
600 1,220
1,300.0
1,350.0
6,273 2,000
1,295.0
1,355.0
3,782 Piaci információk
Fórum minőségét javítva és kérésednek megfelelően a Pannergyvel való foglalkozàsnak eleget téve kérdezném, hogy vajon az elemzők miért nem frissítenek célàrat az új hatósàgi àtvételi hőàrak ismerete nélkül?
habár személy szerint úgy ítelem meg hogy easyrider megjelenése nagy mértékben rontotta a fórum minőségét, neki is joga van itt lenni és irogatni ide. jó lenne ha csak a pannergyvel foglalkoznánk és hagyjuk a személyes sértegetéseket. Meg tudjuk csinálni?
Jó reggelt neked is! Tanyàt és putrit befektetésnek soha az életben nem ajànlottam senkinek és nem foglalkoztam vele! Zàrtkertet, garàzst, üdülő ingatlant említettem, melyek àra azóta is örvendetesen emelkedik. Te hazudozol, nem én! Hogy segítselek a tisztànlàtàsban, felvilàgosítalak arról, hogy mi a helyzet a tanyàkkal, mi a különbség egy zàrtkert és egy tanya között: "A kertes mezőgazdasági területek, zártkertek csak abban az esetben tekinthetők tanyának, ha ott az állattenyésztés és a növénytermesztés mellett a termények helyi feldolgozása és tárolása is garantálva van, valamint a lakóépületeknek a helyben folytatott gazdasági tevékenységhez kell kapcsolódniuk, és a nyilvántartásban magát az ingatlant is tanyaként kell szerepeltetni."
a tenyek abban a tekintetben minden teren abban igazolnak, hogy allandoan összevissza hazudozol es mindenki arra var mikor huzol el innen vegre :D Vedd ki ezt a 4-5 milliot ebböl aztan vegyel belöle meg 1 putrit. Mar többször elmagyaraztad, hogy ugyis az az evszazad befektetese...a tanyavilagban putrit venni. Mindenki jobban jarna.
Unortodox TA elemzésem szerint (amennyiben 5 évesre állítjátok az árfolyam grafikont, akkor látszik) október-december között van mindig egy csúcs, majd május-júniusig lecsorgás. Csúcsokra, aljakra kisebb-nagyobb meredekségű egyenest lehet rajzolni, de - szerintem - kb. 1600-nál lesz október-decemberben és 1300 vagy picivel az alatti jön ki május-júniusra. Semmilyen funda, hír, infláció ebben nincs benne, azt vérmérséklete szerint mindenki adja hozzá vagy vonja ki.
A tények engem igazolnak! Tavaly december 30-àn nem ment fel az àr 1350-re, pedig bent volt a megbízàsom az eladàsra. De ilyen alapon szàmonkérhetnél, hogy jópàr éve miért nem adtam el 500 Ft-ért. Megmondom: bàr a megbízàsom bent volt akkor is, de nem ment fel odàig. Azutàn pedig meggondoltam magam. Fàradtsàgos gyűjtőmunkàdat régebben tett bejegyzéseimmel kapcsolatban egyébként mi motivàlja? Nem gondolnàm magamról, hogy olyan jelentős személy vagyok itt a blogon akinek régebbi bejegyzéseinek idézézése közérdeklődésre tartana szàmot. A tőzsdén meg egyébként is pillanatok alatt vàltoznak a relàciók. Ami tegnap jó döntésnek tűnt lehet holnapra rossznak nyilvànul.
PANNERGY