Lantosnak kellene intézkednie nem Hadházinak. Amíg a Fidesz van addig az ilyen cégek tömkelege ellen lehetne feljelentést tenni - persze tudom, hogy értelme nincsen.
A Fidesz embere, tőle nem várhatunk semmi jót. Ha jönnének uniós pénzek (amik nem jönnek), talán egy kis koncot dobnának a Pannynak. Egyenlőre 1000 körül a helyén van a részvény ára. Reméljük nem lép fel műszaki hiba vagy más cumi!
Én nem adnék már neki időt. 1 éve nem történik semmi pl. a geotermia, szélturbinák területén. Megy a szövegelés, csak tettek nem követik, pedig 1 év alatt már sokat lehetett volna előre lépni, ha tényleg lenne akarat (tudom ő csak fél éve van, de ez alatt az idő alatt sem történt gyakorlatilag semmi). Amikor Lantos olyanokat nyiltkozik, hogy a "magyar kormány normálisan működik", meg "megfelelő irányba megy a gazdaság", meg kellenek az akkugyárak, stb. akkor nem vagyok benne biztos, hogy ő tenni is fog az ellen a nemzetrombolás ellen amit a fidesz jelenleg csinál. Beállt ő is a sorba a sok hülye mellé/mögé.
Én Nagy Mártonnal voltam így... vártam, hogy most végre lesz egy észszerűbb gazdasági miniszter, erre maradnak ugyanazok az értelmetlen ársapkák, inflációban ugyanúgy 10%-kal verünk mindenkit... Lantosnak még némi időt adnék, hátha történik valami a semmitmondó szólamokon kívül, őt azért később nevezték ki.
Én már kezdek szkeptikus lenni, hogy amíg a fidesz van, addig itt lesz a geoból valami, pedig a geotermiában sok potenciál lenne. Amikor Lantos Csaba miniszter lett, akkor azt gondoltam, na végre egy szakértő. Azóta sokszor nyilatkozott, a héten meg volt vele egy telexes interjú. Ezek alapján most ez a fickó vagy olyan hülye, mint a kormány többi tagja, vagy teljesen elnyomják a már régen ott lévő sok talpnyaló, és nem engedik azt csinálni, amit szeretne és a józan ész is diktálna (szerintem utóbbi, de nem vagyok teljesen biztos benne).
PANNERGY