Igazad van,nem vagyok büszke,de màssal foglalkoztam(autóker),csak gyüjtögettem, gondoltam ez a jövő,de én még vàrnàk 2-évet, amúgy se könnyű ennyi részvényt eladni
Az időben visszatekintve mindenki tudja, hogy mibe kellett volna fektetni. . De ne az elmúlt 15 év miatt keseregjetek, mert abból nem lesz a jövőben profit. Inkább az elmúlt 15 év hibáiból tanulva, hozzatok meg egy fontos döntést, hogy a jövőben ne kelljen majd siránkozni a következő 15 év miatt. A két út, ami közül választani kell: a.) eladni a PE-t és változtatni a kereskedési stratégián (a rinyálásból nem lesz több pénz.) Néhány indok az eladásra: - esik a gáz ára, - nem jó a cég reklámja - a vezetőség is szar - itt fog még szüttyögni az árfolyam 10/15 év múlva is. - kiszáradt az egész BÉT, egyébként is mutyisztán, (állampapírokban 15% felett is lehet keresni.) - szar lesz a forint b.) ülni benne, mert láttok benne potenciált. (ebben az esetben meg nincs ok a rinyálásra.) - ??? c.) a.) és b.) keveréke: csökkenteni a mennyiséget és venni mást a felszabdult tőkéből.
Gondolom, hogy arra gondolt, hogy rövidebb időtávon más részvényekben, akár magyarokban is, többet lehetett keresni mint ezen 15 év alatt. OTP 2009 március 1550 ft és 2010 március 7100 ft. Több mint 4x 1 év alatt. A többit hadd ne soroljam.
PANNERGY