Én olyan behatóan nem foglalkozom ezzel a tőzsdézéssel, hogy pontos számokkal meg elemzésekkel naprakész legyek. Mondható részemről hobbi az egész, talán ezért is gondolják, hogy troll vagyok. Úgy rémlik, hogy a tavaly október környéki meghúzás során cirka 300 Ft-tal emelkedett különösebb hír nélkül. Ezért gondolom, hogy most is emelkedik ennyit és az 1300 körül van. Persze ez csak egy teória.
Egyetértve amit írtál, tapasztalatom továbbá, hogy sok kicsi ilyenkor nem adja el, viszont mikor megáll a vételi erő betojnak és azonnal adni kezdik, ami lecsorgást eredményez. Ezt kellene elkerülni.
A split utáni ATH 1175. Az ATH elérése után, vagy a környékéről (szinte) mindig van egy korrekció. Ha nagyon el akarnám adni a pakkom egy részét, úgy, hogy olcsóbban vissza tudjam venni, akkor az ellenállások környékére tenném be, és ilyen hely az ATH is. A 30K is lehet, hogy csak ezért van az ATH alatt 1%-kal.
nem tudom ki volt mar akkor itt...anno az 500rol 880ra a rantas...akkor ott meg az volt, hogy a politikaban megvolt a döntes, a bennfentes kör tudta es zsäkolasba kezdett....aztän az utolso pillanatban igaz akkor jött a veto (azota is vedjegy) (Sesztak ment is a levesbe). Ugy nez ki most is törtenik par dolog megujulo temaban a politikaban... ki tudja, ki mit tud
Jobban belegondolva ez a + 100 Ft-os emelkedés valóban nem jogosít bennünket nagy reményekre. Főleg úgy, hogy a régi struktúra melletti célártól is még jócskán el vagyunk maradva.
PANNERGY