Az energetika piacon földindulás lesz. Nem tengi-lengi jön, nincs idő arra, hogy nagy kényelmesen, teszetoszaként ellegyenek ezzel a döntéshozók. Irgalmatlan sok pénzbe fog kerülni ez a lemaradtó országoknak, ha nem sürgetik magukat, akkor annál tovább fizetik a magas gázszámlát. Olyan ez a helyzet, mint a Covid volt az egészségügyben. Sürgősen lépni kell, mert nincs más alternatíva.
Persze, jogos felvetések, csak hírtelen lettél ilyen pesszimista a háború kitörése óta, ezért gondoltam, hogy esetleg a nemzetközi para miatt eladtál részben vagy egészben. Amúgy érthető lenne, de örülök hogy tévedtem. :)
Dehogy adtam, ott a meghatalmazás Etelenél már. Hát de ezek objektívebb (szerintem) megállapítások. Hogy nem pályáztunk az ténynek tűnik eddig, meg hogy tapasztalat alapján nem nagyon szoktak 50%kal srv limitként az aktuális árfolyam fölé célozni.
ami meg nem idealis jelenleg, hogy - nyilvan fair value alatt megeri - de az mar evek ota 1100 felett van - az arfolyamot jol elintezte a haboru, az "alkupozicionk" SRV felsö limitre közgyülesre is jo szarul nez ki. Persze barmi lehet aprilisig, de ha mondjuk 950 körül döcögnenk, akkor sztem 1050-1100 lenne a teteje.
PANNERGY