dehogynem, régen más volt nagyon más ezek a cégek rába, mtel pann/ meg az elődje ugy ne feledjük erzsikének mi a jövőképe? semmi még kötvényt se nyomott ki, ha jól tudom ennyi
semilyen szempontból nem lehet párhuzamot vonni az emlitett cégek között és a jövőjével kapcsolatban persze szélsőséges alapon ez a feltételezés megfogalmazható :)
pont a második rész ami itt nincs évek óta többször is írtam kifogásoltam, nem legyen srv, legyen kisebb oszti és terjeszkedés/ lendületesebb jövőkép nem a csonttoronyban ücsörgés évek óta ennyi
Nem mindegy, hogy milyen árfolyamon szerezted be és mennyi lesz a rendszeres osztalék. Tehát addig mindenképpen érdekes.
A másik pedig, hogyan alakul a geotermikus piac és fejlődik-e a cég. Az valóban egy másik érdekesség. Ebben az esetben persze nem az osztalék az érdekes.
Az, hogy így marad (nem fejlődik) és előbbb utóbb nagy osztalékot fizet rendszeresen, az biztosan nem a kisrészvényeseknek lenne, hanem kiszorítás és kivezetés.
Közkézhányad csökkenése, likviditás vesztéssel jár .Könnyebben manipulálható az árfolyam, nagybüfik összehangoltan bármit megtehetnek , akár ki is szorithatják a kis részvényeseket. Persze lehet kozmetikázni a pénzügyi sorokat is vele .
PANNERGY