És egy olyan állami helyre került, akik lenyilatkozzák, hogy nekik ehhez a témához semmi közük. Talán tényleg ezzel (izé, hát kérem szépen, hogy is mondjam, mi nem értünk ehhez) ágyaznak meg annak, hogy valamelyik magyarabbnak lepasszolják a pakkot.
4. határozatnál - 940e tartózkodó Ottó - a 4,2M kb. a Benji + Rencsár - a 908e igen a kisbüfik
Tuti nem voltak ott. Ami azért csúnya, végül is valaki azért kapja ott a fizetését, hogy munkát mímeljen, elég látványos, ha még arra se veszi a fáradságot, hogy az állam közel 10%-os Pannergy befolyását a rendes (ugyan újrázott) közgyűlésen képviselje.
Leginkább arról szól, hogy az MVM villamosáram-termelésben gondolkodik. Arra meg a geotermikus energia nem jó Magyarországon, így itt meg is akadt a gondolatmenetük. Nem gondolkodnak hőenergia termelésben. Azaz az állami vagyonkezelőtől azért került át a pakk hozzájuk, mert csak. Hozzájuk képest Ottó szakmai befektető.
Ami végül is nem jelent rosszat, csak érdemes ezt a vonalat helyén kezelni.
Írtam már hogy idén direkt nem is foglalkoztak vele mert az előző vezetés biznisze volt. Primitív gyerekes pöcsméregetés. Jövőre talán már náluk is téma lehet.
ez a kijelentes - hazabeszelve - nem zar ki semmit...ha lenne tamogatas. De nyilvan arrol szol inkabb, hogy nem nez ki reszükröl terjeszkedesi ötlet. Mondjuk abbol a szempontbol szerintem meg kell eröszakolni a fejeket, hogy a karbonsemleges nem feltetlenül rentabilis...ez van. Es telen nem fog napelemmel füteni.
Magyarország
adottságait tekintve geotermikus nagyhatalom, a lehetőségek kiaknázása azonban
eddig elmaradt. Mik az MVM tervei ezen a területen? Mi elsősorban villamosenergia-termelésre fókuszálunk, melyhez – kevés kivételtől
eltekintve – a hazai geotermikus adottságok támogatási források nélkül, a
rendelkezésre álló technológia mellett nem teszik lehetővé rentábilis
beruházások megvalósítását.
Jelentkezzen, aki parasztshortolta a robit! :) 676-on kiontotte, aztan beallt 666-re 7K-val venni... szerintem ez igy nem fog osszejonni, de nézzuk mi torténik.
Vágom, hogy nem dolguk (de szeintem nem is tiltott) , meg ez így tárgyilagos, de most ennek a végére is mennyi lett volna, hogy "a masszívan csökkenő fosszilis energiárak ellenére mi jók maradtunk, marginális bevételcsökenéssel számol a cég emiatt"....úgy néz ki megéri zöldnek lenni... Vagy legalább valami minimális pozitív reakciót belecsempészni..
PANNERGY