Ez azt jelenti, hogy rövidtávon a piaci várakozások és a cég által elért eredmény mértéke és üteme eltérhet egymástól, ami negatív árfolyamreakciót okozhat.
Emiatt rövidtávon nehéz kereskedni vele.
Hosszútávon jobb a helyzet. Győr elindulása után egyre nő a valószínűsége az alul értékeltségnek (beárazása szintén hosszabb távon várható).
A Portfolio,Makrogazdasági elemző munkatársat keres! Menj mutasd meg mit tudsz ! Így is veled van tele az összes topik,/nincs kivétel/ mindenhol osztod az észt,ha olyan nagy zseni vagy mérettesd meg magadat ! ÐÐ
/legalább nem kellene 1 forintért izzadnod egész nap/
Minden tiszteletem ellenére, szerintem tökéletesen kiegészítitek egymást ilyen szempontból is, sajnos. Mindegy, felnőtt emberek vagytok, ha egymás hergelése a szórakozásotok, ám legyen, csak kissé már lejárt lemez mindegyik fordulat.
Állítólag ez a szerencsétlen tréder topikos Dax,olaj,arany és deviza szakértő,abban pörög egész nap este 10-kor is + /még nagy menüket készít mellette ebédre/ mégis van ideje reggeltől estig itt lógatni a nyelvét! ÐÐÐ
El tudnék képzelni rosszabb forgatókönyvet is, egyelőre még nem szórta ki minden csalódott kisbefektető (én is tartom még, lesz itt még emelkedés, ha nem is akkora, mint remélni lehetett talán).
van ilyen nap is, meg forgalmasabb is, de az se nagy, 7-9 milla
amikor hír jön, akkor beindul és pont hírre várunk, azért is ilyen feszült a légkör :-)
Amit félretettem öreg napjaimra, az TBSZ-en parkol, tőkegarantált, és nem hoz többet 5-6 %-nál. A likvid pénzemmel pár hónapos befektetési lehetőséget keresek. Nemrég szálltam ki OTP-ből (sajna korábban, mint kellett volna.) Most MOL-ban vagyok és kellene még valami. Látom, a Pannergy árfolyam járt már sokkal fentebb is, ha a jelenlegi mélységnek nincsenek fundás alapjai, akkor jó eséllyel lesz még fentebb is.
Éveket ülni a papírban pár százalékért nem szeretnék.
PANNERGY