Köszönöm a segítséget! Nem állítom, hogy képben vagyok, de az olaj/gáz világpiaci áresése befolyásolhatja az eredményünket? Egy sikertelen fúrás bedöntheti a céget?
Anno amikor a Pannuniont eladták akkor fogadtam meg hogy sem ez,sem pedig Synergon részvényem nem lesz.Jól tettem.Nézd meg a Chartot 5 évre visszamenőleg.Szerinted?
üdv,
dagonyázunk itt 295 +/- 5Ft szinten, amíg végre kijön a fúrás eredménye, ami már nagyon esedékes és akkor várhatóan elindul fel.
Lefele 29 alá nem várnám.
Olvasd el tigus fundás elemzéseit, abból szépen látszik a potenciál egy 350-400 közötti árra.
SZVSZ
Sziasztok! Új vagyok itt. Már egy ideje figyelem az árfolyamot, próbálok beszálási pontot találni.
Ti, mint régi "befektetők", hogyan látjátok a vállalat helyzetét, jövőjét, szóval: mi lesz itt?
A mai nappal vége az örömnek a papír elindul lefelé, lehet, hogy a süllyesztőben fog kikötni.A hajó léket kapott a kapitány menekül a legénységgel együtt.
Nekem édesanyám azt mondta 5éves koromban "hogy majd nagy koromban megjön az eszem" és igaza is lett! Sajnos nincs az a mennyiségű korom ami nálad ezt elő tudná idézni ! ÐÐÐÐ
PANNERGY