értem mire gondoltál, csak az a mosoly ne lett volna ott a végén. de lehet azért érint ilyen érzékenyen, mert én is érdekelt vagyok a longban (nem kicsit). amúgy bírlak és köszi az elemzéseket!
Ha lett volna1 időm én is adtam volna2 mint te és már vissza is vettem volna3 Erzsikét.
Elég jókat lehet benne menni ha az embernek van ideje figyelni és tud gyorsan cselekedni. 320 alatt elég jó, bár most kicsit jobban kell vigyázni sztem vele. Veszélyes és szeszélyes mint a nők legtöbbször:-)
Hmmm... csupán elgondolkodtam, hogy több jó hír is kijött és mind erős, de csak rövidéletű kitörést váltott ki... erre most jönnek a brokik és mind a nagy 400-ról dumál a hírleveleikben... 350 felett mocskosul sok beragadttal... ugyanakkor gold cross a küszöbön, de a mozgás meg gyengeséget mutat... egyelőre partvonalról figyelem...
Az a változás tetszik, hogy a hőcserélő ugyanott van, mint a termelő kutak, szemben a miskolci projekttel, ahol Mályiból küldik át a forróvizet a kistokaji hőcserélőbe. Ennek az átküldésnek biztosan van hővesztesége.
Bőnynél egyébként már fúrhatnának, hiszen a jelenleg érvényes engedélyben is szerepel egy ottani termelő kút.
PANNERGY