A PannErgy Geotermikus Erőművek Zrt. adásvételi szerződést írt alá a Berekfürdő Energia Termelő és Szolgáltató Kft. 100 százalékos tulajdonrészének megvásárlására. 2010.10.06
Maga a technológia tudtommal nem lett a Pannergyé, az valószínűleg továbbra is a berekfürdői projektet kivitelező és üzemeltető Gázipari Kft.-é. A 125 misi EU-s támogatást elnyert projektcéget vette meg a PE...
"Nincs még vége az esésnek!
Tegnap támaszáról pattant felfelé, de 930 körüli ellenállásról is leugrott így a célár a 868-as rés betöltése lesz onnan ha nem tud nagy erővel 930 fölé ugrani akkor a 830 körüli érték kerül terítékre."
Egyet ís értek veled, annyi különbséggel, hogy a chart-on az alsó csatornavonalat én fentebb vittem volna, így 2 aljat is érinteni tudsz. (természetesen így a C leszúrás hamis csatornaelhagyárt jelent.
Ha ebből indulunk ki, akkor rövid távon akár a csatorna tetejét is megcéloznatjuk (980-970) célárral. Itt kiderül mi lesz.
Ha kedvező környezeti körülmények adodnak, akár át is vihetjük az 1000-t.
Nagy izék ezek a NYugdíjalapok :).
2 hétig elhitették hogy adják. Az elején még be is segítettek egy kicsit. Azután már csak a híreket tartották fent, és a kisspekik generáltak egy esést. Amikor már eleget nézték az esést bevásároltak (péntek de nagy forgalom). Most meg majd mutogatják a tagoknak, - és lássuk be ez az egyetlen fegyverük a kormány ellen - hogy mekkora profitra tettek szert. (Újra olcsón vettek...)
Szerintem még nincs vége a felvásárlásnak.
Én ezért bízom a 980-970-ben.
De új aljat csinált és túladott volt. Beleszúrt a 800-as tartományba akár 970-ig is mehet fel most ha azt átvinné nagy forgalommal pláne az 1000-et akkor kikerülhet a csökkenő csatiból, de addig érvényben marad a betöltendő rés 868-nál!
Nincs még vége az esésnek!
Tegnap támaszáról pattant felfelé, de 930 körüli ellenállásról is leugrott így a célár a 868-as rés betöltése lesz onnan ha nem tud nagy erővel 930 fölé ugrani akkor a 830 körüli érték kerül terítékre.
Törölt felhasználó2010. 11. 13. 10:53
Sziasztok,
Visszaolvastam a fórumot, de erről nem találtam semmit (lehet, hogy csak nem olvastam eléggé vissza?):
Vett a Panny egy gázmotoros céget, ami kogenerációban hasznosítja a melegvízben oldott metánt.
Kérdések:
Ilyen Mályiban is lesz?
Tehát ott is van a vízben gáz?
Szentlőrinc?
Mivel a kogenerációs hasznosítás megújulónak minősül (valami lobbi következtében) ezért a Pannergy megújuló energia termelő céggé vált - akvizíció által.
PANNERGY