sajnos a 2008ban indult topik müködese ellehetetlenült (az eredeti moderator mar nem aktiv, a portfolio moderator pedig többszöri jelentes ellenere sem kezd semmit a kialakult helyzettel), remelhetöleg itt folytatodhat tovabb egy kevesbe szürrealis diskruzus
A kiábrándítóbb, hogy 2024 január elején ugyanitt volt az árfolyam. 20 hónap, 0 hozam. Közben: A bux azóta kb. 60%-ot ment. Az OTP kb. 2x, a telekom kb. 2,5x, Mol, richter kb. +10%, de az Alteo is kb. 2,5x A lakások átlag kb. 40-50%-al lettek drágábbak.
Ez meg itt döglődik. Szerintem sajnos amíg ez a vezetés lesz, addig ez nem is nagyon fog változni. Nem vételenül nem piszkálja egy alap sem.
10-20 ezres eladásra számítok, kb a fele már elment, ha az alsó, akkor lassan regenerálódunk, ha a felső, akkor még itt maradunk a héten. 1500 környéken talán érdemes elkapkodni a leesőt, de ez - természetesen - nem minősül befektetési tanácsnak. Ha 100 ezres lenne az eladó szerintem másképp csinálná.
Az a baj, hogy nincs normális srv, osztalék és új projekt sincs. Ha forgalom számításba beleszámít a 1,5M Ft-os srv, akkor szeptembertől visszakerülhet a BUX indexbe.
Induláskor szép reményeket fűztem hozzá,ami bejött,de kiszálltam belőle.Érthetetlen ma is ez a negatív hozzáállás.Lehet hogy a kommunikációban van a hiba,vagy egyéb manipuláció zajlik!?
Milyen tevékenységek támogathatóak?
A pályázat célja a termálvíz kivétellel és visszasajtolással járó (hidrotermális) mélygeotermikus
fejlesztési projektek kezdeti fázisában, a potenciális termálvíztároló képződmény (célrezervoár)
megfúrása előtt beazonosítható geológiai kockázatok kezelése, az ebből következő pénzügyi
kockázatok csökkentése a projekt első kút fúrási költségének támogatásával.
Ennek megfelelően támogatásban részesíthető energetikai célú, a hatályos előírásoknak megfelelő, egy
geotermikus fejlesztés kezdeti fázisaként, a geotermikus projekt első fúrásaként lemélyített új
geotermikus kút fúrása, kiképzése, kivizsgálása (projekt) Magyarország (kivéve Budapest) területén.
PANNERGY - moderalt