sajnos a 2008ban indult topik müködese ellehetetlenült (az eredeti moderator mar nem aktiv, a portfolio moderator pedig többszöri jelentes ellenere sem kezd semmit a kialakult helyzettel), remelhetöleg itt folytatodhat tovabb egy kevesbe szürrealis diskruzus
Én nem kapkodok. A kamatokat kiveszem és egy elég nagy pakkom lejár májusban. A többit szerintem benntartom állampírban, csak a 33-as pmáp-ot átváltom fixre vagy bónuszra ha addig nem jön valami kedvezőbb.
Én is azt látom, sokan nem merik megvárni a január 20-as kamatfordulót és már most adják inkább a 2033/I-s papírokat. Hétfőtől aztán már jönnek az első nagy kamatkifizetések is.
Mérleget egészében kell nézni. Ha kiragadsz egy sort, akkor abból csak arra vonatkozó következtetéseket szabad levonni. Mi lesz a tartalékok sorsa? Nem "lesz", hanem van, ez a cég része. Többek között ebből van Győr és Miskolc. Ez is a forrása azoknak. Mások mellett.
Aminek jelentős része célhoz kötött, letéti számlán vagy banki zárolás (biztosíték) alatt van. Azaz szabad felhasználásra ennek csak kis része elérhető, alapvetően a működést szolgálja.
A forgalom alakul,a napokban kitörés vàrható,ha a BUX (otp MTK) nem emelkedik tovàbb.Talàn az Aw,és a Wabi-nàl lehet még hasonló,de mivel a portfólióm 80% àt ez a cég képviseli itt vàrom elsősorban az emelkedést, jó lenne az 1800-as szintet megcélozni.Jó kereskedést minden Panny tulajnak.
észrevettem egy érdekességet a féléves jelentésben: készpénz + értékpaípír: kb 2 milliárd Tartalékok tárgyidőszaki eredmény nélkül kb 17 milliárd ugye a tartalék nem azt jelenti hogy erre félretettek 17 milliárd forintot. eszköz oldalt nincs is ennyi :-) kérdés: mi lesz ennek a sorsa? mi volt a célja? vagy ez már elköltött beruházás?
PANNERGY - moderalt