Ezzel nem értek egyet.Még csak a nyomozás folyik.Addig bármit kaphat,nyerhet.,A bíróság ítéletéig mindenkit megillető az ártatlanság vélelme.Az meg még odébb van.
Már megúszták, hiszen egy sor sincs arról, hogy KG az iSRV Zrt éléről távozott vagy lemondott volna. Sőt, az iSRV közbeszerzést nyert!!!! szóval ez a vonal el lett szépen sikálva. talán MB-t beáldozzák, de csak talán.
Mindenkinek jöjjön meg a Jézuska a lelkében..........mézeskalács, fenyőillat, ádventi gyertya, társasjáték, család, béke, nyugalom, szeretet!! Engem már többször kárpótolt az élet vesztességeim után más formában, nem várt szerencsével, jó ráérzésekkel! Éljen a remény Benned is! Kis Karácsony, nagy Karácsony, kisült-e már a kalácsom? Ha kisült már idejében, hadd egyem meg melegében! :-)
elvileg a streaminghez használnak vasakat, de nem lepne meg, ha az is kiderülne, hogy valami cloud cucc volt és bekamuzták a vételeket. megétézsem szerint minden pénzt kifolyattak az iSRV-nek, amit nyereségesen működik.
sziasztok a nagyobb kérdés számomra, hogy miután leírták a nagyértékű (papíron, egyébként kamu) eszközöket van-e más vagyonelem a cégben vagy 1 irodaasztal és 2 szék a pesti irodában minden? ................ja meg a CNC gép valahol vidéken?
A kényszertörlés cégbírósági elrendelése az ott-one esetében nem azt jelenti, hogy egyből törlik a céget a cégnyilvántartásból és vége. Itt 100%, hogy ha el is jut oda a történet, hogy a cégbíróság kényszertörlést rendelne el, akkor a folyamat ilyen vagy olyan okból az átmenne felszámolási eljárásba. Pl. mert hitelezők jelentkeznek be a kényszertörlés elrendelésére vonatkozó felhívásra. Márpedig az MNB is vár egy rakás zsetont a cégtől, a könyvvizsgáló se lett kifizetve és nem hiszem, hogy legyintene rá, hanem Ő is bejelentkezik, mint hitelező, stb. De ha a cég kapcsán büntetőeljárás van folyamatban, akkor az is felszámolási eljárást eredményez.
Azaz itt egy kényszertörlési eljárás megindulása valójában felszámolást jelent.A büntetőügy miatt az nagyon elhúzódhat. Illetve lefogadom azt is, hogy a hitelezők se ülnek és várnak, jó eséllyel már beadott valamelyikük egy felszámolási kérelmet a cégbírósághoz, azaz eleve felszámolás indul.
A kényszertörlés, mint jogi eljárás ennél sokkal egyszerűbb esetekben végződik egy gyors cégtörléssel.
Tegnap voltam meghallgatáson, pont 2 hete adtam be on-line a feljelentésemet (az közös formátumot). Ugyanazt az infót kaptam én is, miszerint Pesten már fut az ügyünk így valószínűleg összevonják a feljelentéseket. Meglátjuk, várunk...
A ficko aki leszerzodte a 6 milliardos bulit az ISRV-vel fotozkodott columbiaban ha jol emlekszem. Szoval ahogy a gepeket is az ISRV hozta be ugy az ezekhez kapcsolodo szolgaltatast es annak hasznat is megoldotta KG egy kanyarral. Meghogy mb nem tudott rola..... vicc. Amugy Kg biztos ismert minden reszletet. Gondolom ezt mar nem tudtak volna itt ,,elkoltsegelni,,.
M.B. CEO-ként nem volt tudomásod arról, hogy a haverod (ig.tagként) kiszervezte a cégből MAGÁNAK a 6 milliárdos üzletet (lélegeztető gépek üzemeltetése)?! Ellopva ezáltal a cég befektetőitől a bevételt?! A bíróság itt is állást foglal majd. Okosabb lenne visszaadni a befektetőktől ellopott pénzt és nyugodtan, tiszta lelkiismerettel élni tovább. A Venyige nem túl komfortos hely, hidd el.
majd , ha többen lesznek Ottone-vádlottak elszeparáltan egymástól, ott majd kiderül az igazság!................ mert lesz aki jobban fogja félteni a saját irháját és vádalkuval kimenekül egy felfüggesztett börtönnel. ------és elmond mindent úgy , hogy azt a másik csinálta
Piti köztörvényes bűnözők. 2000 család, összesen több ezer év alatt felhalmozott megtakarítását lopták el csalárd módon. Hazugság hazugság hátán, banki közreműködéssel. M.B.,K.G. és M.G.mellett az IG tagok se legyenek nyugodtak. A hurok szorul. Megérte?!
OTTone