tudod hogy tartják, "amilyen az adjonisten...."... úgy vélem azon a szinten járunk időben, amikor megengedhetem hogy így nyilvánuljak meg feléjük. majd ha történik is valami a kereskedés visszatérte érdekében, én is stílust váltok. szép napot mindenkinek!
Nem akarok megint én lenni a seggarc, de ébresztő emberek. Ez a "papírcég" még semmit nem tett le az asztalra. A HQ a mammutban van, ahová be sem járnak. Salgótartjánban is van telephelyük, aztán ott sem történt semmi. Bepályázgatnak projektekre, papíron letesznek hozzá egy telephelyet és kész. A szerverparknak meg semmi köze ehhez az ügyhöz, tök régi sztori, csak azért húzodott el, mert nem jött meg a rendelésük a HW hiány miatt. (legalábbis ez a mondás). Van nekik egy streaming szolgáltatásuk, ahhoz tolják be a vasakat, a régieket meg kitúrták. Az ilyen cuccok ritkán állnak egy gyártelepen, mivel megfelelő infra kell hozzá: dízel, optika, oltás, klíma. Én azt gondolnám, hogy a szerverpark (ami lehet akár 5db blade meg egy storage is) egy ISP-hez kerül. Az ilyeneknek ott van a helye.
Nagyon rosszat nem tudna mondani, tudjuk hogy a lélegeztetőn lófasz pénz volt...engen inkább most ez a reptér melletti telephely vagy mi érdekel...vajon lesz közünk az egyik repülőtérhez ami létre fog jönni?
Nem igazán lehet majd megállapítani, de aok egy plusz pontot az összefogás csapatának. Nem biztos, hogy az Ő nyomásuk eredményeképp jött ki egy-két hír az elmúlt napokban, de vegyük annak. Nyomás gyakorlás fiúk/lányok, és akkor lehet előjönnek a farbák. :-)
Gondolom, a Késmárk utcai környékre tippelsz, ott van minden, néha még engem is meglepett milyen cégek, de a szemétégető felé is vannak elbújós helyek, természetesen nem az esti pillangókra értve :)
Nem tudok semmit, de nem is viccelek. Ha volna a környékeden minősített szerverpark, arról tudnál? Egy raktártelep sok mindent rejthet. De ismétlem, ez csak tipp.
OTTone