azért az mennyire gáz már egy olyan it cégnél, ami arra veri magát, hogy nato certificated biztonsági megoldásokat hoz, hogy az SSL tanúsítványa is lejárt...
Bocsi, de nem egy oldalt nézünk? Nyilván megint azt hozod, hogy védem majd őket, de az elmúlt 1,5 évben semmi közzététel nem jött erős túlzás csak vagy 20-at számoltam össze, ami nem a tőkéhez, vagy egyén nem érdemi közzététel. Szóval olyanokat állíts, ami teljesen valós.
A szerverparkrol nyilatkozzanak! Mikorra keszul el? Hol van helyileg? Miert nem adnak ki erdemi hirt masfel eve? Elotte bezzeg meg a tervekrol is jottek hirek. Ez hirtelen valtozott meg. Szvsz a politika van a hatterben. Konyvvizsgalo nem meri vallalni. Meleg a pite. Nem meri kockaztarni a fidesz bukasat. Majd csak a valaztasok utan esetleg. Szvsz. En az ellenzekre teszem az X et, barmi tortenjen is, megha a teljes bukast is jelenti. Eleg volt!
Annyiban vitatkoznék Veled, hogy semmilyen infót nem oszt meg az ügyvéd. Sem előremutatót (ezt megértem, pl. az Általad írtak miatt), se konrét, megtörtént lépésekkel kapcsolatosat (ezt viszont már nem értem meg).
OTTone