És ez még az optimista scenario. A realista az, hogy kivezetik és évekig sumálolnak még vele, mint a kartonpackkal. Ha legalább a zrt-sítést el lehetne intézni, akkor lehetne kártalanítást indítani.
Milyen jó lenne MB-ról is ilyen hírt hallani végre.https://www.portfolio.hu/gazdasag/20211011/ketmilliardos-hutlen-kezelessel-vadoljak-bige-laszlot-504654
Én két dolgot nem értek. 1.A nyomozó ügyészség v. más szervnek nem kell-e közőlnie, hogy a feljelentés alapján a nyomozás megindult v. nem. 2. Kinél van a többi részvény kB.legalább 70% akinek ez a helyzet kifizetődő? Elnézést az értetlenkedésért, de még ilyen helyzetben nem voltam még.
Kar pedig milyen jol festett a fotokon az a pali aki elsetalt a 6 milliarddal... tobbnyire ha kepviselni kellett az ISRV-t et dokumentaltak, hogy mindenhol ott volt. Csak itt nem tudtak, hogy ott lesz...
Bocsi, de nem biztos, hogy a befektetőket szarja telibe? Lehet, hogy a kezdeményezést. Miért, mert esetleg tudja, hogy 51% neki kézben van és semmit sem tudnánk csinálni. Tehát 5%-al sajnos telibeszarhat. Én többet vártam hogy ha nem is ügyvéddel, de oösszehozhato vagy 30-40%.na azt biztos komolyabban venné. Ha kell, akkor én is adom a részvényeimet a %-ba.
Akkor pontositok: ebben a helyzetben mindket felnek bizonyitani szukseges az allitasat! Erre meg van adva a lehetoseg. Sokaig biztam abban, hogy hatha tul lett reagalva az egesz....
Ők cáfolják.Azt is tudjuk,hogy jun.30.-ig kellett beadni a beszámolókat a covid miatt,és eddig az időpontig teljesen leterheltek voltak a könyvelők,és a könyvvizsgálók.Utána jöttek a nyári szabik,azóta pedig érezhető egy kis mocorgás.Persze az összefogás is szorongatja őket.Bízzunk benne,hogy hamarosan fény derül a dolgokra.
OTTone