Teljesen igazad van, nekem csak az nem fér a fejembe, hogy milyen üzleti titokra hivatkoznak. Ki előtt titkolóznak, hisz mi vagyunk a tulajdonosok. Miért nem tudhatjuk meg, hogy mit csinál a cég, miként működik, miből van bevétele ez miért titkos? Az OTP-ről mindenki tudja miből van bevétele a Masterplastról tudjuk mit csinálnak, szinte az összes cégről lehet tudni mivel foglalkoznak valójában. Nem érdekel engem, hogy mennyi pénzt keresnek, csak mondják meg, hogy mely cégekkel állnak üzleti kapcsolatba. Küldjenek egy levelet minden részvényesnek aki igényli, hogy rálásson ezekre a dolgokra. Akár még titoktartási szerződést is aláírok, ha olyat látnék ami bennfentes infot takarna. Bár az egész BÉT a bennfentes kereskedésről szól, sajnos. Nem érdekelne az egész cirkusz a könyvvizsgálóval, ha tudnám, hogy ettől a cég normálisan működik. Így viszont nagyon be vagyok tojva, visszagondolva mindig olyan információkat lengettek be, ami akkor volt nagyon menő, akár a katonai titkosítás, e-játékok, stream-ek, utólag elég csapkodónak tűnik az üzletpolitikájuk, túlságosan eltérő, szétágazó a profiljuk, ez nagyon gyanús már. Semmi bajom a tőzsdével csak eladtam a Masterplastot 700 ft-on 20% haszonnal és vettem rajta OTT1-t. szerintetek jó ötlet volt...:( Lassan egy éve ezzel kelek és fekszek. Annyira elkeseredettnek érzem magam, tőlem van félnivalója M-nek.
Hol van mar a tokeemeles? Mi valosult meg Veszton? Es Salgotarjanban? Hol a CNC gep? Hol van a szerverpark? Hol van a lelegeztetogepekert kapott penz? Miert nincs meg konyvvizsgalonk? Miert nem adtok ki a mukodesrol hireket? Hirzarlat van es kamu kv sztori. Miert huzzatok az idot? Mire jatszotok? Hazugsag, csalas evek ota? Miert nyrt vel csinaltatok? Majer, emberek eleteivel jatszotok. Felfogtad ezt? Nem szegyenlitek magatokat? Hiteled mar semmi, mondjal le!
M! Ha egy kicsit is tökös csávó vagy, akinek tiszta a lelkiismerete, akkor nézzél a befektetőid szemébe! Hívjál össze egy részvényesi tájékoztatót, előzetes regisztráció alapján, 100-200 fő részvételével. Még a terembérlet árát is összedobjuk Papa. Szóval a bújócskát be lehet fejezni. Mutasd meg magadnak és mindenkinek hogy nem vagy egy beszari, gyáva cégvezető!
Hát ezzel járnánk jobban. Még akkor is, ha 50Ft-on tudjuk eladni valaha. Ha ugyanis nem jön vissza - már pedig ez most nagyon sanszos - akkor a kártérítésről csak álmodhatunk.
"Bizunk"! Bocsi Én Bízok, de biztosan azok is, akik kimaradtak, lemaradtak. Ne gondolj semmit se mögé. Szívesen privátban megadom az elérhetőségemet, csak részvényesként van közöm a céghez. Sajnos? vagy hála istennek, majd elvállik!!
Nem lesz, mivel most még csak ott tartunk, hogy IT ig.ügy. szakértőt kértek fel. Ha az lement és sikeres, na akkor fordulnak majd kv-hoz. És itt is van maga az ellentmondás. Májer első üzenete, hogy nem találnak kv-t, mert mindenki melózik vagy szabin van (nyáron). Most meg már az, hogy lesz majd kv, ha az IT vizsgálat lezárult. Húzza az időt.
OTTone