A cég működéséről,állapotáról azért 1-2 havonta adhatnának tájékoztatást. Vagy már az is nehezükre esik ? A birtokukban lévő információk alapján ők hogy látják a cég jövőjét a ? Nem érzik úgy,hogyha van alapja, meg kellene nyugtatniuk a befektetőiket ?
1. nem szükséges ehhez RKGY. Egy "sima" közleményben is megtehetnék, és még hivatalosabb is. 2. Bírósági dolgot ne felejtsd el. Volt, tájékoztattak. Még valószínű nem kapták kézhez az indoklást, mert elvileg azt is közölni akarják. Amúgy meg úgy érzem hiába mondanának bármit is, elégtelen lenne ha azt naponta tennék is. Közlemény " Ma nem találtunk KV-t. Bíróság nem reagált" Ezt minden nap megtennék jobb lenne a szád íze?
Nem azt várom el, hogy egyesével, de 1. lehetne rendkívüli kgy-t összehívni és elmondani a befektetőknek, hogy szerintük mi a valós helyzet. Mert még ezt sem mondják el!!!! 2. lehetne heti-kétheti státuszt küldeni a befektetőknek akár a portálon keresztül (ami egy nagy nulla), hogy mit tettek az elmúlt időszakban. Egyiket sem teszik, lapítanak. Én ha ártatlan vagyok, akkor basszus ilyen vádak esetében minimum minden irányba ordítom, hogy kurvára ártatlan vagyok.
Tényleg nevetséges a dolog. Ne vedd magadra, de ha jól meg nevetsz, ha rosszul elégedetlen vagy. Mire fel kérjenek bocsánatot? Én megvádollak valamivel, ami akár igaz, akár nem. Több hónap-év eltelhet és ott lehetsz, hogy nem ítélnek el, de fel se mentenek. Rámegy mindened, Család (mint tulajdonos) állandóan nyaggat, hogy a Te hibád, pedig nem is Te okoztad a galibát, hacsak nem igaz, de mondjuk 2 év múlva a család nem fog már melletted állni, ha mégiscsak ártatlan vagy! Kommunikáció? Elvárod, hogy egyesével mindenkit keressen meg a cég. Tudtommal beleírták a közleménybe, hogy mindent megtesznek, hogy rendezzék a véleményük szerint is hamis vádakat. Most úgy tűnik, Mi is hátba támadjuk. Tudunk valami konkrétat, én nem, de ha Te igen oszd meg velünk légyszi. Igen még sajnos, vagy nem sajnos, de bízom a cégben, és a pozitív kimenetelben. Nem könnyű nekem sem, hiszen nem sok "csak" 5 millám van benne, de bukónak tekintem, ha pedig pozitívan jövök ki belőle, akkor mindenképpen jobban átgondolom a stratégiámat a rövid, vagy hosszú távú befektetéseim ügyében. Hidd el, felajánlanám a segítségemet a cégnek, ha tudnám, hogy értelme lenne. Hiába azonos a szakterületem velük, de nekik jogi segítség kell most!
Elég tapasztalt, hogy tudjam, hogy egy jó nyrt. az általam leírtak szerint működik. Honnan tudom? Dolgoztam profi (multi) leány nyrt-ben és (magyar) tolvajban is. A profi ismerve az volt, hogy minden üzleti döntés mögött ott volt a kérdés, hogy "mit szólnak ehhez a tulajdonosok?" Mondjuk ott olyan holland menedzsment volt a leány felett, hogy ha nem így gondolkodott volna a ceo, akkor 3 napig sem dolgozhatott volna a cégben. Maradjunk annyiban, hogy nyugaton a cégek egy jelentős része képes így gondolkodni.
"És egy jó cég, a tulajdonos érdekeit nézi. Nem a ceo-ét, nem a ceo haverjainak az érdekeit. Nem nem. A tulajdonosokét." "Mert a tőzsde lényege, hogy aki csak 1 papírt is vesz, az tulajdonossá válik." . Hány éves vagy királyfi?
OTTone