Kezdetben én is azt hittem, hogy ez a könyvizsgálós dolog vihar a biliben, lesz új és visszatér a pakettra, de ezzel a lélegeztetőgépes, szerverparkos, CNC-s kamúval még engem is becsaptak, mert azt nem feltételeztem, hogy ami térben elérhető, oknyomozó újságíróval lenyomozható, nem a Columbiai meló is az, ez Tarsoly Csaba féle hidegvérű csődtömeg görgetésnek tűnik most már, az is az orosz meg Dél-Keletázsiai crashlandingkor elbukott mindent és tudott cirka 15 évig pilótajátékozva virágzó céget vizionálni, ha nincs a CHF gát eltörlés, ugyanúgy avatná a bevásárlóközpontjait, meg a szállodákat szíjjártó petyával az oldalán.
Es akkor a London Brokert meg meg sem emlitetted. Mindegyik nagysagrendekkel nagyobbmugy volt mint ez,megis pofatlanul meg mertek csinalni ugyanazt. Ne nagyon lepodj meg,ha ez ugy fog eltunni 2000 ember penzevel,h kulonosebben meg ugy sem lesz belole.
Ugylatom broker marcsi konyorgott volna a a know-how-ert.... Jomagam is 30 eves tozsdei ,,palyafutasom,, melypontjakent ertekelem azt a dontest amikor a kozlemenyek alapjan venni kezdtem ezt a papirt, DE en azt mondom, hogy mindig van egy de... meg, hogy alamuszi nyuszi nagyot ugrik😀 2360 ember kozul, hogy mindenki csak nezze, hogy egyszer csak torlik a befekteteset, es ne tegyen semmit azt kizartnak tartom.
OTTone