2360!! Van részvényes akinek 110 milla benne. Jó néhányan 50-60 millával. Rengetegen 5-10 millióval!! Ezek nem hagyják annyiban ezt az aljas mocskos gazemberséget!! Magyar tőzsde történetében példátlan összefogás egy teljesen nyilvánvalóan mocskos, tolvaj rabló, cég ellen!!! Aztán meglátjuk mire jutunk 👍
Ér 50-et? Ez elég merész kijelentés, amikor szerverpark nincs, CNC sem, a gyorsjelentések számaiban sem lehet megbízni, jöttek, mentek a bevételek-kiadások, tucatnyian dolgoznak, az 1 munkavállalóra eső kapitalizáció a Deltáénak több mint 3x, mi kell még?
nem, mondtam ilyet. De ugyanazt naponta, hetente, vagy havonta hiába írják le nem lesz pozitívabb megítélése, de legalább az erőfeszítésekkel tisztába tudnánk lenni!
Mondjuk nem keverném a kettőt! A 4ig nagyot fog bukni ha netalántán kormányváltás lesz! Az OTT-nak lehet akkor fog eljönni az ideje, ha kibírja addig :-(
nem naponta, én heti-2heti frekvenciát említettem. és igen, írja le basszameg, hogy megint eltelt egy hét, ezt meg ezt a kv cégeket kerestük meg és nincs. ki tudja kontrollálni most, hogy egyáltalán keresnek-e valakit? másrészt írhatnának arról, hogy amúgy mi a fszomat csinálnak most? 4IG a facebookon folyamatosan ír infókat arról, hogy mikor ki mit csinált.
OTTone