Az igazságot fogalmát, tényét szerencsére nem te fogod meghatározni ebben a dologban sem. Nem attól lesz igazság mert én vagy te azt gondoljuk, hogy ismerjük.
Drága szesztestvérem! Az írás nem neked szólt, aki tisztában van vele! Annak szólt, aki tudatlanságból mondja a butaságot, meg főleg annak, aki szánt szándékkal hazudik itt, holott tudja, amit leír, abból semmi nem igaz! Mi értelme van ennek? Minek hazudni? Attól holnap lesz kereskedés mert veregetitek egymás vállát? Nem lesz! Se holnap, se holnapután!
Inkabb te ne hazudj, v ha ugy jobban tetszik, ne itelkezz elore. A csalas tenye nem bizonyitott. Igyal meg, aztan fekudj le, heverd ki a kudarcod, azt, h van meg itt remeny.
Na te hólyagpalánta te is mindig akkor jössz mikor hólyagoskodni kell, ezt mi is tudjuk, amit írtál. Úgy hitegetjük magunkat ahogy akarjuk különben, húzzál. Mindig csak az okosságot nyomod meg a kekecet. Itt senkit nem érdekel meg a másik topokokban sem ahogy láttam. Te kárörvendesz mindig más baján ezt tudod, meg utólag okoskodni. meg előre lehordani mindenkit. Köszi.
Ja...Mondjuk az MNB se normális. Ez kb. olyan, amikor elkapják a betörőt a házadban és amíg az ítéletre vár, megbüntetik tilosban parkolásért is az utcán, mert közben reggel lett. Szerintem se a rablónkat meg se engem pont nem érdekelne... Van nagyobb bajunk is szerintem.
Jaj, hát látom nem csak én vagyok mindig részeg, hanem más is! Kapaszkodnak itt sokan az utolsó szalmaszálba, hogy nem fogott vastagon a ceruza, kis büntetés, nem lehet olyan nagy baj! Hát akkor tudjátok meg az igazságot az öreg alkesz Imre bácsitól! Ez egy sztenderd büntetés, semmi köze nincsen az esetleges családhoz, csalássorozathoz, ez csak annak szól, hogy nincs határidőre jelentés! Éljen a cefre! Más is részeg úgy látom, ne hazudjatok egymásnak, pontosan tudják sokan, hogy mi ez a büntetés!
A rések betöltéséhez / ha van egyáltalán rés/mozgásra van szükség!😊 Ez a bünti semmiség, de a honi piacról sokan távoznak, sokan beleuntak a Bétbe! Jó lenne ez a papper egy menekülőnek, ha Ők is így akarják.👍
OTTone