Hát lové az ami épp nincs. mert ha igaz a pletyka és gyanús számlákat fizettek ki, akkor a pénz innen átment a számlát kibocsátó céghez. Ne felejtsük el, hogy a könyvvizsgáló csalás miatt tett bejelentést.
Ha igaz a pletyka akkor rövid távon negatív a dolog, mert a túró sem tudja mikor lehet megint kereskedni vele. Hosszú távon viszont akár pozitív is lehet -mert ugye egy ideje nem értjük miért nincs itt nyereség- mert ha új vezetőség lesz és azok tisztán játszanak akkor még jól is kijöhetünk a dologból.
Sajnos ez lesz a bingó. Pletyka szerint jelentős nyereséget szerzett az ott1 a lélegeztetőgépeken, de a nyereséget igyekeztek eltüntetni, lsd idei nagy ÉCS, valamint a pletyka szerint bizonytalan eredetű számlákkal csökkentették a nyereséget és valószínű ezt szúrta ki a könyvvizsgáló. Pár ezer részvényem van csak itt összesen, de nem sok jót remélik velük kapcsolatban most.
Már az is egy jó kérdés,hogy az az üzlet miért jött volna létre!? Tehát mi volt az az érték a cégben,amiért más beszállt volna 250 Ft-on!?Hová tűnt az az érték,hogy azóta sem érdekel senkit még 200-on sem? A másik jó kérdés meg természetesen az, hogy miért nem jött létre az üzlet? De a tőkeemelés elvileg ettől független lett volna, csak közvetlenül előtte dobták be,hogy emelnek a darabszámon a nagy érdeklődésre való tekintettel. Mi lett a nagy érdeklődéssel? Ha próbálunk a dolgok mögé matekozni,akkor elvileg lett vna egy snassz piaci pénzbevonás, közben megjelent egy nagybefektető és emelkedtek a tétek. Aztán hirtelen nem lett se ez,se az. Érdekes.. De ,akkor innen nézve ordas nagy kamu volt az egész és lehet,hogy nem szólt másról,mint az ár felpumpálásáról az új befektető felé.
Ugye egy biz napon a kgy elott feleltetik meg a rvkonyvet. A pontos nap kiderult a kgy i meghivonkbol? Majd megnezem. Amennyiben ez a nap 04 15 e utani, az erdekes lehet a nagytulajok mennyisegeit tekintve, igaz a viszonyitashoz, a valtozas kovetesehez ismernunk kellene egy regebbi konyv adatait is.
közgyűlés miatt kötelező volt nekik lekérni a részvénykönyvet, ami meg friss, április végi részvényesnek joga van abba betekinteni, nem tagadhatják meg. csak előre egyeztetni kell velük
En a fuso idejeben voltam ketszer. Beszeltem az egyik palival. Lattam, h mennyire foglalkoztatta a reszvenykonyv, bujta. Kesobb volt egy csunya huzasuk. Meglebegtettek a kivezetest. Arfolyam 2 Ft ala be. Millios tetelek csereltek gazdat a piacon. Aztan a kgy nem fogatta el. Es megindult az up. Sunyi egy tarsasag volt. Nem tudom, a maiaknak van e kozuk hozzajuk. Azok pecsiek voltak azt hiszem.
Mindig vásár után okos a paraszt, de: -ha nem réssel lefelé nyit, akkor semmi teendő, a sorsra kell bízni -nagy réssel le, akkor higítani kell, lehetőleg annyival és olyan árfolyamon, hogy nyúlszaldóval ki lehessen vágni a rés visszatesztnél, nagy résnél nem várható csak a 3-4. hullámnál, hogy elkezdi tölteni
OTTone