Azert ha Majerek nem ertenenek semmihez nem az OTTONE-t biztak volna meg tobbmilliardos megrendelessel. Ergo aki a legnagyobb bajbam segit, azt megvedik, jutalmazzak
Nyugi nem fogjak hagyni, hogy a mutyi fenyre deruljon, mert az egyenlo lenne az allam mutyijaval, mivel mindenki allami uzlettel azonositja. Lesz max kis ejnye-bejnye es kesz minden megy tovabb
pontosan ezt történt. okosba akarták csinálni a srácok, egy sikersztorit két pályán is eladni. egyiket ott1 név alatt itthon, másikat isrv-polaris alatt lengyelországban. nem jött be.
1 munkanapjuk van arra, hogy a valóságot feltárják. Gondolom erről lesz közzététel. Jogász van, az igazat kell csak feltárni. Ez nem okozhat nehézséget. Továbbá 3 munkanap van arra, hogy az MNB-t tájékoztassák, az éves jelentés jogszabályi határidőben történő közzététele érdekében megtenni kívánt intézkedéseikről. Legkésőbb hétfőn már részben tájékozottabbak leszünk. Mostmár én is nagyon kíváncsi lettem. Roppant lehetősége adódott a cégnek, hogy információkat szolgáltasson a befektetők részére.
nem kicsit .......... de hát a tőzsdén szerencsésnek is kell lenni meg jó ha van egy társ aki súg időben na azok adták el tegnap , mielőtt hetekre beragadnak https://coub.com/view/2i1u3e
Én azt nem értem, hogy miért nem hozzák nyilvánosságra a könyvvizsgáló felmondásának okát? Az ok nyilván megvan, nyilvánosságra hozatalra kötelezte őket az MNB, fel van függesztve, az árfolyamot jelenleg nem befolyásolná. MIÉRT???
OTTone