nekem is ez a tippem erre az évre egy mini 2017-t fogunk látni, ha nem jön vissza a víruspánik persze az 50-3000-s Konzumrally felejtős, de jópár papír fog majd tudni hozni 50-200%-t is akár lásd most már Ehep, Autowallis, Ott1, meg egy mini Futuraqua és Opus is volt már a Masterplast-t különvenném, abban valami más történt, nem "csak" speka menet csak a nagy kérdés majd mindig az lesz, hogy melyik a következő és meddig fog menni :DD
Tegnapi átlagár 187 ft, mai 202 ft. Én nem hiszem, hogy ezért a pénzért rántották így fel. Ez most begyűjtés volt, mint a lélegeztető biznisz előtt. Innen lesz még egy felszúrás, nem a speki felrántás volt. Ha az lett volna, akkor ma nem fordult volna le ilyen hamar. Akinek van szerintem tartsa még egy-két hétig
meg lehet nézni a legtöbb kispapírt... investing-en, havi chart, MACD. vagy emelkedő trendben van, vagy most váltott vételbe lentről. úgy tűnik a 2017es őrületnek 4 év kellett hogy újra beinduljon. nem zárható ki, hogy van egy ilyen őrület 4 évente a hazai tőzsdén. beállhatott egy ilyen ciklikusságra. könnyen lehet, hogy amit most rablásnak és tömésnek vél bárki, majd csak 8-12 hónap múlva KEZD kiderülni hogy az volt-e itt és most...
A jó oldala az, hogy egy-egy ilyen járatás általában felfelé viszi a bázist. Azért még mindig nem 140Ft-on vagyunk, és általában olyan chart nem is szokott lenni, valami oda-vissza ad ekkora mozgást. :) De persze vannak kivételek. Itt a Salgó hír hiányzik, ha megjön, akkor lehet valós mozgás.
Nem is értettem, hogy egy november végi elemzést miért hoz le újra hírként a BÉT.... Nem kis fogadásom lenne arra, hogy egy jól kitervelt művelet volt ez nem kispályás szintekről.
Tegnap angolul hozta le a BÉT az MKB elemzését, amit utána megírt a portfólió. Ez - látva a mai napot - jó ürügy és alkalom volt torkaszakadtáig teletömni megint a lakosságot a hulladék papírjukkal. Mocskos vadkeleti balkáni módszerek továbbra is a BÉT-en. Hányinger.
OTTone