én előtte nap olvastam az mkb elemzést, nem tudom már hol, gondoltan veszek is, de annyira nyugton volt 150 körül, hogy inkább hagytam, záróig meg sem mozdult. nem gondoltam volna hogy ekkora fáziskéséssel jön a meghúzás.
Nem mondtam , hogy tartós lesz , csak annyit , hogy átvitte , amit azt mondtad nem fog , két órával ezelőtt ugyanott egy 32k-t kaptak ki egyben , szóval óvatosan a nagy megmondásokkal shorturam
Teljesen egyetértek veled. Reggel írtam, hogy nem hiszem el, hogy rögtön leborítsák, mert mindannyian borítást várunk nem lesz olyan hüle aki megveszi, nem lesz vevő. Úgy gondoltam ezért magasabbra húzzák és onnan borítanak majd. Erre tessék. Pillanatok alatt leborították és a korábban 145-150 sávban összeszedett papírjaikat min. 185 áron eladják. Valóban érthetetlen, hogy ki az aki megveszi? Hogy tudják ezt folyamatosan megcsinálni? Egyébként én kérdésként felvetném, hogy az mkb több hónapos elemzését tegnap este miért is hozta le a potfolio és hogy lehetséges, hogy 2 percre rá itt megindultak a vételek? Cseppet sem gyanús.
Nem ,nem!! Ridegtartáson vagyok, spórolok mint Pató Pál úr 😄 Még jó hogy nincsenek bulik, thermál, wellness!! Így több pénz marad ,amit bukhatok tőzsdén 😄
Hát igen, még az éjszaka betettem 238 mindet ,nagyon reméltem addig csak felhúzzák talán. Pont 10 Ft tal kellett volna lejjebb tegyem😉 Hát ez ilyen játék, nézhetem megint 150 en félévig😟
OTTone