Jaja ,természetesen így volt pár napja!! Az ember amikor hónapokat űl nagy bukóban egy adott papírban bizony úrrá lesz rajta az elkeseredés! Tartom magam ahhoz, ha napokig tartó lassú emelkedést produkált volna kidobom 170- 180 közt. Így viszont a körülmények szerencsés áldozata lettem ,mert mire ránéztem 200 volt. A minden kis papíron végig menetelő -felhúzó broki csapat hirtelen erre is ráugrott. Még egy nap lesz benne mint a többiben szokás!! Viszont holnap valószínűleg dobni kell, ha már így alakult 👍
Lesz itt más hír is.Ez volt az előszele,hogy újra bedobták az MKB célárat.Az év végén a cég szerzett még 2 tanúsítványt.Nemsokára indulnak az országban a hadipari gyártások,biztos ,hogy abban is lesz szerepünk. A 4/4 évi jelentés is jó lesz ,és az a 35 milla darabszámú részvényszám,pedig nudli.Úgyhogy van tere az emelkedésnek.
Jó estét. Most azt mondom inkább egy új csúcs a cél. Elsőre nem lesz meg. 280-290 ott leráznak sokakat. Napizók java ma amúgy is le lett dobva. Majd holnap meglepődve ugrálnak vissza.
Nemtomicsináljak péntek, 15:36Előzmény: #84745 LadyLavender#84748Pff!!! Ez sasmadár 😲?? Inkább egy szárnyaszegett koszos veréb!! A héten minden szar értéktelen és értékes papír is 30-70% okat menetelt, még ha vissza is esett felét megtartotta!! Ez a szar nyomorult papír meg nem tud kiszakadni innen 150 ről!! Ez az utolsó amit lesz talán amit meg húznak pár százalékkal!? Jövő héten ha lesz egy kis korrekció ,visszaesés a többiben ez akkor leesik 140 környékére. Kicsit, csak kicsit menjen már feljebb kibaszom a büdös francba 15-20% bukóval is!! 4 1 Válasz erre
Most akkó' repül a sasunk,vagy dobták?? :D :D :D Szerintem ez egy erőteljes felrúgás volt.Remélhetőleg kezdőrúgás. Ha sokáig száll,akkor majd ráfogjuk,hogy repül! :D
Na, milyen sok pozitív hozzáállás lett hirtelen. :D A kripta hangulat feloldódott. :) De persze örülök nagyon, hogy szárnyal Ottóka. Na, ugye hogy egy kis sasmadár?
OTTone