Grat aki ezt megfogta, megfogja!! En ujra vártam 150 alá szúrni 5000 db bal na mindegy!!!! Ha igy marad holnap kb enefi pl 270 meglehet de csak elmelkedem meg ugye nincs 2 egyforma emelkedes sem!! Akik benne azoknak dús pluszt!!!
nem maradtam le, utolsó percben ugrottam vissza a vonatra még 160 alatt, aztán még 3k-t rávettem 175-nél, így most 12k-val ülök újra itt. Nem sok, de 35 perc alatt 500k nem realizált nyerő utazik holnap tovább. Meglássuk meddig. Szerintem a 250 sima liba, a többi felette ajándék.
megjöttek a villámkezű spexek az mkb elemzésre gigamega forgalommal tört ki 200 fölé ebben még lesz holnap záró viszont kérdéses (enefi mintára tippelek)
ez merész kijelentés bármely ingatlanos cég felé (legyen az privát, vagy iroda) a jelen körülmények közt. mi az ami miatt te bármi fantáziát látsz - egy spekafelrántáson kívül - idén az ingatlanos cégekben?
Amúgy ha ez nem szúrszemet az mnbnek akkor ott vakok és idióták dolgoznak. Enefi, autowallis, ott1. Totálisan megegyező séma. Még a grafikon is szinte egyforma, süt róla, hogy ugyanaz a banda manipulálja ezeket. Holnap 250 fölé mehet az eddig látott verziók alapján, aztán csúcs elérése után (?275-300?), éles visszaesés lesz 200-220 közé. Ezt vélem kiolvasni az elmúlt sztárpapírok forgatókönyvéből.
OTTone