Én azért szívesen olvastam volna, hogy mekkora bevételt jelent ez a cégnek. Hatalmas tömegek biztosan nem jönnek Magyarországra, hogy fizetős orvosi szolgáltatást vegyenek igénybe. Kis pénz is pénz, de én ettől nem várnék csodát. Én azért vagyok óvatos, mert az Opusban például már 2017. decemberre is sokan 1000 feletti árfolyamot vártak és nézzük meg hol tart ma az árfolyam, pedig valószínűleg brutál jó lesz az éves jelentés és lényegesen nagyobb hírek láttak napvilágot az elmúlt hetekben.
Ezért volt ekkora csend az elmúlt hónapokban, iszonyat keményen dolgoztak OTT. Mostantól arra kell felkészülni, hogy jönnek az üzleti fejlemények, már amit publikálhatnak belőlük persze. Beindult a gépezet.
tudom. ha 323-on átmegy és a világ se dől össze, akkor mehet 400-ig is akár, a 2017-es jelentéstől viszont nem kell csodát várni. A tőzsde a jövőt árazza. Ha mégis lemaradok, akkor is örülni fogok a benne régóta kitartó befektetők sikerének! :)
Ez kemény nap volt, és kemény hét! Megérte kivárni! Ez az afrikai hír nagyon reményteljes. Nézzétek vissza a novemberi hírüket: http://ott-one.hu/ceewaba-meghivas/ Szerintem ez annak a folytatása. Ha jól tippelem, a novemberi kép bal szélén álló úr ír alá a mai képen!
a saját magamnak meghatározott kockázatkezelési stratégia miatt lemaradtam, mert hamarabb jöttek a hírek, mint a beszálló szintem volt. A fórum hangulata adott volt a beszállóhoz, de ML papírokban túl sok pénzem égett... ma meg nem is voltam gépnél. Elég sok pénzt nyertem ezzel a papírral és végre jönnek a hírek is, úgyhogy jövő héten mérlegelni fogom a beszállás lehetőségét.
Üdv mindenkinek a csapatban! Mostmár igazán kíváncsi lettem, hogy meddig lehet menetelni felfelé. Eddig várakozó, reménykedő, kitartó és megfigyelő voltam. Mára igazán érdeklődő és bizakodó! Csak így tovább OTT!!!!!
Dubai befektető onmagaban ad 500 millió ftot. Blockchain is izzitasra kerül. Kbr amit mondott az nagyon esélyes. En sem hittem neki de most már tuti nem szallok ki innen. Ez egy jo kis fejlődő cég. Van benne potencial
OTTone