Sokan mondták hogy kamuzok, eladok mikor felbeszélem,na ezért írtam mert ilyen dologgal senki nem viccel ! Gondolom így a kételkedőeket meggyőzöm hogy én amit leírok az nem kamu! Ha el fogok adni az is úgy lessz,ha venni,venni az is úgy lessz !! Én végig vettem 28-35ig 42-52ig 199-212ig meg januárba298ért is vettem és most igazunk lett (van itt pár befektető aki szintén így látta min én !!)
Sokan azt hiszik hogy hülye vagyok az állandó " venni " kiírással,de annyira látszott a kereskedésen hogy kirázás megy, (hogy aki figyeli a kötéseket) az életemet rá mertem volna tenni hogy valami készülőben van !!
Gratulálok a kitartó részvényeseknek! Nekem most nincs papírom, de tovàbbra is felfelé vàrom! A kenyaiak küldik ezt a szàmot az Ottóka részvényeseknek! https://youtu.be/9KMxummCbGg
Ez az, a fele akkora.... Azóta is mérgelődöm magamon, hogy anno eladtam 50 Ft. - on a 26 Ft. os papírt (na jó szép haszon), de akkor most én is a nyugdíjba vonuláson törhetném a fejem...
Azt a szerelmes mindenenet, hogy szombat hajnalban is arra ébredek.... Vajon mit csinál Ottókám jövő héten.... 😍😍😂 Na de látom, azért sokak fantáziáját mozgatja a papír, és jövögetnek szépen vissza!!! Alakul a fórum névsor is.... Ilyenek hírekre persze nem csoda...
Maradjon is felette, tartósan! Még érkezhetnek akár további rendkívüli tájékoztatók is, most már látjuk, hogy időzítésben is OTT vannak nagyon. Jó éjt! 😀
OTTone