Engem biztos nem ingatnak meg, hiába kötik le.Tőlem nem kapják vissza amit elvettem tőlük múlthéten.Sőt kedveztek nekem mert tovább tudtam bővíteni.Köszi :o)
??? Vizes lepedőt lerántani valakiről? Azóta már vettem párszor és adtam el. Megírtam a sávos kereskedéseket előre. Sokkal korrektebb mint folyamatosan azt sugallni hogy venni és tartani szabad csak.
Az egész magyar mai, de lehet heti kereskedést nézve egy kalap szar. És ennek vonzatában az OTT is. Én akkor aggódnék, ha a lista tele lenne zölddel, és csak az OTT az ami piros de nagyon!
Törölt felhasználó2018. 03. 01. 11:59
ha politikai dolog miatt esik , akkor választásokig 230-240 -nél feljebb nem látom ! Ha nem politikai dolog miatt esik ( sok a bizonytalan 3-5K , 10 K-s büfi ) ezek dobálják ki , nem érdekli őkek semmi ! Én 220 alá nem várom . Ez most egy ilyen időszak ! Lesznek még szebb napok OTT életében !
Nem értem, akik egésznap idejárni sírni, miért nem adják el inkább? Vegyetek akkor egy blue-t, ha nem tudjátok kezelni a hullámvasutat. :) Csak ne rontsátok itt a levegőt.
OTTone