Azért, amit többen hiányoltok, időnként egy kis hírmorzsa. Nem bombasztikus, csak szőr mentén sejtetés vagy valami hasonló. Kis hullámzás, ne egysíkú, egyirányú utca. Ámbár a " hír "tippelésekor, én nyár végére - ősz elejére vártam komoly hírek érkezését. Nem is értem magamat, mit idegeskedek!
Ez így igaz. Csak az a baj, hogy mindenki hozzá szokott(én is) ahhoz, hogy napok alatt 5-10, de min. egy-két hét alatt 20% emelkedtek a árfolyamok semmi mínusz nélkül. Ez sok embernek furcsa, ha jól emlékszem tavaly ilyenkor még arra is volt példa, hogy egy-egy napon még kötés sem volt az OTT papírjaira. Most milyen puforgás van, ha 20 per alatt nincs kötés. Ezzel csak azt akarom érzékeltetni mekkorát változtak az elvárások az OTT-vel szemben. A napizok nélkül meg nincs élet, de ők akik nem elhívatottak a részvény iránt, ezért könnyen meg is válnak tőle. Nagyobb megindulás esetén nem számottevőek az árfolyam tekintetében. Továbbra is hiszek a cégben és hiszem, hogy hamarosan lesz sokkal jobb is az árfolyam, persze ehhez most már valami hírfélére is szükség van...
És a sok kis pakkos adja veszteséggel egyre lejjebb szorítva? Miért vettek bele? Ja, hogy jó a sztori mögötte. Akkor meg minek eladni? Ki kell várni a híreket. Meg lesz az eredménye. Állítólag nagyon tuti ez a vénaszkenneres cucc és többen is rámozdultak. Előbb-utóbb jönni kell a bejelentéseknek (ha máskor nem a gyj-nél kiderül, hogy mi a szitu). Egyébkén időnként megjelennek a vételi oldalin nagyobb pakkok. Olyankor kéne beleadni annak aki türelmetlen. Nem 5 Ft emelkedés után. A türelmetlenséget megértem mert már én is az vagyok, de nem adom, sőg ha megy lejjebb veszek még.
De miért kell ezt a papírt is folyamatosan lefele nyomni? Ahogy elkezd emelkedni a gyorsan telerakják az eladóit. Ha nem bíznak a papírban akkor mi a f@sznak kellett belevenni. El kell adni és lehet takarodni a jobban mozgó papírokba filléreskedni. Gyökerek...
Úgy látom, hogy az élére állított csonka gúla metszi az oldalára dőlt félgömböt, ebből számított célár ettől feljebb van:)Magyarul, aki akarta eladta, iány vissza.
OTTone