Aki el akar adni az nem áll be ilyen tételekkel, hanem elad. Ez arra jó, hogy ne emelkedjen a papír. Vagy pedig valakinek oda van készítve és megveszik úgy mint múltkor is a 83K-t.
Ha például 200 alatt vettél papirt, akkor nyerőben vagy és nem értem, miért siránkozol. Ha mondjuk, 280 és 300 között vettél papirt, akkor most bukóban vagy, de TA alapján még mindig érvényes a zászló célára 500 körül, tehát ebből a szempontból semmi sem változott. Ha elesne a 217-es decemberi mélypont, akkor meghiúsulna a zászló, de attól még messze vagyunk. Szóval TA szemszögből nézve most is ugyanannyi esély van 500-ig emelkedni, mint amikor 280 és 300 körül volt az árfolyam.
konkrét árat senki nem tud mondani, de ha nem lesz semmi akkor keresztet lehet vetni a 300 fölötti árfolyamra. én nem mondom hogy 100 alá megy de hogy 200 alatt leszünk az szinte biztos.
Nem tudom, nem akarlak én támadni semmivel sem. Én csak megkérdeztem, hogy milyen szintre gondolsz,mikor a ,,helyére" kerül. Próbálok normálisan kommunikálni, én ide nem irkálom be az álmaimat vagy a várakozásaimat. Viszont nem lenne rossz, ha az, aki megteszi, meg is tudná támogatni valamivel. Erre próbáltalak rávezetni.
Hát rosszul gondoltad. Azt sem tudod mikor vettem, milyen árszintről van. Mennyi idő telt el a vételeim óta és mi változott azóta a piacon? "Azért gondolom, hogy nincs papirod, mert logikusan azt feltételeztem,
hogy az vett papirt, aki hisz az emelkedésben. Aki nem hisz az
emelkedésben, az minek venne papirt???" Ez nem semmi gondolatmenet! Ez alapján a tőzsdén sose lenne olyan aki bukóban adja el a papírt.
OTTone