Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Armageddon kapitánynak (pomperj) nem jönnek a jóslatai. Az nyert az elmúlt 1 évben aki a jóslatai ellen fogadott. Vasárnap óta OTPét nem elemzi, mondjuk akkor hihetetlen, de megint csődről is írt: "Bankbol van Mo-on eppen eleg. Ha OTP eltunne egy kodos delutan, lenne vajon bank hiany? Nem lenne. Az ugyfelkor atmenne par nap a masik 30 bankhoz, es OTP elfelejtve orokre." Én ezt már nem hiszem el, hogy valaki ennyire szemellenzős :D
Huhhh, hatalmas megkönnyebbülés ez most nekem is, meg sztem sokunknak még itt. Annyira izgultunk, de köszi, h megnyugtattál. Azért isteni szerencse, h egész véletlenül átálltál a másik oldalra pont az emelkedés megindulásakor, annak ellenére, h végig toltad a shortos dumát itt a de. folyamán, meg a 3.vh-t.
ne izgulj már longban vagyok. nem akarok a robogó vonat elé állni. nem vagyok one way. 57980-on zártam az összes BUX hati shortot, óriási mázlim volt, hogy még az infla adat előtt lezártam, most már szerény 5 db bux long, de nem hiszem hogy több ezres emelkedés lesz.
Ha már újra ilyen aktív vagy, akkor ugye megteszed majd, h nap végén bemásolod nekünk ide a mai 4 fogásos amcsi menüt? Persze csak, ha nem korlátozódik arra, amikor kint esés van, mert nem nagyon szoktál berakni olyanokat mikor emelkednek, csak ha kint esés van. Gondolom eltekinthetünk a "one way tablettától" ez esetben, amit említettél itt múlt héten vmelyik fórumtársnak. Előre is köszönöm a nép nevében
-Jó napot! A politika a legnagyobb kockázat! Azért,hogy ezt a hatalmas nyugdíj emelést amit a héten utaltak-ehhez kell a vállalati különadók! Kis baj van a költségvetésben,mindjárt megszólal valaki- esetleg bankadó emelés lehet! (Gyula bejegyzése a másik OTP topikban) ez nem euforikus hír ...
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!