Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Nagyon vicces: két grafikont szoktam főleg nézni, az OTP-t és a EUR/HUF chartot. Ma nézem, hű de szépen emelkedik a bankpapír! Ja nem: a forintot néztem én balga. Pedig olyan jól nézett ki... El sem lehet szebb emelkedő trendet képzelni, mint a eur/huf. Milyen szép álom lenne, ha fordítva lenne...
20.000? Attól félek, akkor lesz 20ezer, amikor kb. egy villás reggelit vehetsz érte. Amíg a forintot nem sikerül tartósan megerősíteni (nem 1 napra), addig itt nem várhatunk csodát. Például az csoda lenne, hogyha ezek a gyökerek lemondanának, és egy új kormány sokat tudna segíteni az ország megitélésében. De ez nem fog megtörténni. Marad a török út :(
túl egyszerű lett volna,ha kihúzzák a tegnapi napos zöld gyertyából,aminek a teteje 8200 volt.Hajszálpontosan odáig húzták el,viccesek.Ha ma nem,holnapra tuti eldől a hosszabb irány.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!