Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Ráadásul, ha alaposan megfigyeljük Csányi legutóbbi nyilatkozatát, pesszimizmus van a szavak mögött, nem is kicsi, a Q3 mint ahogy másoknak az OTP-nek sem lesz fényes. Jó támpont lehet a nemsokára jelentő US nagybankok.
Én most azt gondolnám, támasz, nem támasz a 7750-es szint, elfog esni. Nagyon nem látni még a fényt az alagút végén a világgazdaságban. Az USA még csak most kezd el esni igazán, nem gondolnám, hogy egy újabb 20%-os US esést, szó nélkül kibírjon az OTP. Ez a mostani toporgás, csak az RSI-t húzza naposon.
Egy dolog menthet meg minket, ha nem lesz eladó papír. A nagyok már rég kiszálltak tavasszal, marika néni félék meg várják a csodát, és a fostenger végét. Akik itt 8-10 körül vásároltak hosszútávra azok nagy valószínűséggel nem fogják eladni, ott látok potenciális veszélyt, akik 10-12 ezrekről maradtak, hogy fogy a türelmük, és lavinát indíthatnak el, inkább kiszállnak buknak ugyan, de berakják pmáp-ba a zsét. Ekkor ha elesnek a támaszok, ez a 7800 körüli pl, az indíthatja az újabb lavinát és a 8-10 ezresek is adni fognak. Szerintem tehát összefoglalva, a 12 ezren beragadtak türelmén fog múlni sok minden. A körülmények minden szempontból negatívak, én is inkább a támasz elesését várom, de reménykedni persze lehet, Q3 és szlovén bankos hírekben, ami szinten tarthatja, aztán meglátjuk mi lesz télen.
"Makro fronton idehaza ma reggel megjelenik a szeptemberi inflációs adat, ami akár 20 százalék feletti értéket is mutathat. Délután pedig az IMF friss globális gazdasági előrejelzése lesz a fókuszban, melyben Magyarországra vonatkozóan is frissülnek a prognózisok." Forras. Portfolio.hu
Megfogják ezt a 8Kt egyelőre. Amíg 7838-8000kitart lehet bizakodni. Ezt a szintet letorve viszont jon egy nagyobb szint eses sajnos. Amig folotte vagyunk en is felfele nezem. Alatta termeszetesen lefele fogom nezni meddig eshet
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!