Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Azért kevertem ide, mert ha megnézed hatalmas részvénymennyiség áramlott a kisbefektetőkhöz az elmúlt hónapokban. De mért ne lehetne olyan, mint aki beteszi egy remélt jó árfolyamon aztán hagyja? Nekem is a hosszú longom 8000 feletti, azt hagyom ott a fenébe, majd ha 20 ezer lesz eladom.
sikeresen visszahúzták az árfolyamot 8100 fölé.Maradnia is kellene.Ma 8170-en nyitott és egyből lefele indult egészen 8002-ig.aztán forgalommal vissza nyitó ár közelébe 8150-ig,ami azt mutatja nem igazán voltak eladások,mert továbbra is a napon belüli üzletelések mozgatják az árfolyamot.
Otp 2órás szűkűlő háromszög maradt tovább. Alsó trendvonaláról pattant https://kepkuldes.com/image/iiJivB Reméljük nem lesz árbóc szalsg le. 8K még tart
Atozsden szvsz a hosszutavu befektetes a rosszkor nyitott poziciokbol szokott osszejonni, mikor a befekteto higitja a meglevo allomanyat, remelve, hogy megtalalta az aljat. (Shortos nem uli ki, ezert nem irtam roluk.) A toszde en nem kevernem ossze allampapirral, lekotott betettel. Ok, nem az en dolgom, ki hogyan egeti el a penzet.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!