Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Én azt gondolom átemelhetőnek valamilyen szinte, legalábbis a Q2 kapcsán ezt látni. Viszont Csányi alábbi szavain el lehet gondolkozni. "Számomra érthetetlen, hogy befektetési szempontból néhány banknak miért éri meg még mindig itt lenni." Fényes eredményre nem gondolnék a fentiek kapcsán sem.
Holnap ilyentajt jelentenk az USA orias bankok, Morgan, Citi, MorganStanley, Wellsfargo. tegnap Dimon, a Morgan CEO eleg rossz kilatasokat festett fel. Az indoklasok lesznek erdekesek, hatha OTP-re is hasonlok ervenyesek lehetnek: Net interest rates, Loan demand, Nonperforming, Credit conditions, stb.
a probléma a forgalom. ilyen forgalom mellett nagy merészségre vall bármilyen technikai elemzésben hinni. a múlt és a matematika törvényszerűségei nem érvényesülhetnek, ha pár száz, esetleg pár tízmillió forinttal is lehet rángatni az árfolyamot.
ebben egyet értünk-mindig nyugtával kell dícsérni a napot. :D Usa élesen fordult a mai minimumokhoz képest,erősődik szépen.OTP meg mai max közelében 8164.1-15 órával ezelőtt beírtam,hogy nem szabad napon belül shortolni 8110-nél,amikor ott volt az árfolyam.Ezt a részvényt,ilyen minimális forgalomnál,inkább veszik.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!