Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
3 napja nincs eladói nyomás az otp piacán.Tegnap is 2 milliárdos forgalom alatt tudott emelkedni nagyon negatív nemzetközi hangulat ellenére.Ma is pirosban folytatta Ázsiai a kereskedést,USA-DAX határidők szintén mínuszos kezdést vetítenek előre a mai napon. otp lehetséges nyitás 8122-8150 között. első támasz 8100 , 8270 ellenállás. magyar inflációs adatra vár a piac
Hú tényleg most már benne lesz a rezsiáremeles is, ami alapból 2-3 %, hát meg a többi is. Megpróbálják gondolom 20 alá hazudni, de tudjuk mi az igazság... És gondoljunk bele ha repül majd arsapka akkor mi lesz, az újabb +2% legalább. Nem hiszem hogy 25%-ig lesz megállás sajnos. Egyre több minden utal az ár-bér spirálra is, mindenki követeli a béremelést, nálunk is lesz most , sokan hőbörögtek már. Oti valamiért mégis tartja magát, pedig minden ellene dolgozik most, országon belül és kívül egyaránt.
Hello skacok egész nap nem voltam gepkozelben egyszer néztem csak rá az árfolyamra. Meglepődve látom a zárót is. Azt hittem bezúzzák de csak nem tud már tovább esni. Amerika nem szabizik ma?? Azt hittem kolumbusz day van, vagy mi a fene, erre látom a portfólión, hogy vastag mínuszok vannak. Marad nekünk az oldalazás továbbra is?
Én sem gondolom, hogy ennek ebben a helyzetben itt kell lennie, eladtam egy pakkot várom a 7500-7600 körülit, hogy visszavegyem, de ez már csak tűzoltás!
Semmire, kamu az egész, minden az áresés mellett szól, ez meg emelkedik. Én nem eszem meg, kivárom hogy összeszakadjon, ugyanis "nem kényszer a disznótor" (-:
A tizes evek elejen mentem at az erstetol a randomhoz en is. Tudom, milyen pocsek az erste rendszere es azt is, mennyire nem valtozott semmi az elmult evek alatt alatt azaz nem lett komfortosabb. Roviden, ruhellem. Sajnos en is visszakenyszerultem az erstehez. Amugy a netbrokergo meg turheto, de sajnos nehany perc utan kivag es kezdheted elolrol, viszont sokkal jbb, mint itt bograszni egy masolatot.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!