Csak a Trump rali támasztja az otp-t. Ma reggel elkezdett lefordulni, mert pirosban voltak a jenkik, majd visszajött nap végére. Most 6000 felett már az sp500. Amúgy szinte minden pirosban van az EU-ban. Bux is vörös lett.
Dehogy is de ha pld 2K-val lemenne vennék. Na de ilyen mostanában rendkívül esemény nélkül nem lesz. Nekem 20 fölött már rizikós mert mert hosszú távon akkora emelkedést már nem látok benne mint pld 2022 óta. Rövid távon persze lehet spekulálni Úgyhogy várok egy kis pánikra ha lesz...
Megijedtek mert már a shortosok is longba vannak. Zavar van az erőben :). . Na de komolyan. 20K-nál volt jó pár ember célára. Valamikor realizálni is kell a nyerőket és sok embernél ez 20K-nál volt mint cél. Meg vannak az olyanok akiknek 1 hét alatt 1000 pont bőségesen elég volt ők rövid körre vettek ( én is 2000 TL97-el így tettem hisz 3 nap alatt dupláztam vele, hol akarok ettől jobb nyerőt ilyen távon :) ).
Egy szép jelentés után: ugye, hogy tud az OTP mást is csinálni az esésen kívül? :) Szép nap volt, szinten tartották, sokkal alacsonyabb, de még mindig átlagon felüli forgalom mellett. Gratula a kiszállóknak is a szép nyerőhöz! Tartom a részvényeimet, nem sietek sehova. A certikkel is csak költöztem. Ha majd kipiheni magát (én türelmesen megvárom), 20k felett lesz csak szép pillangó, amikor új távlatok nyílnak előtte. Csak akkor változtatnék ezen, ha beütne valami drámai. Remélem, nyugodt maradhat a piac. Elég "mozgalmas" évek voltak eddig ezek a '20-as évek. Hajrá OTP!
Eljött a történelmi pillanat hosszú idő után 2022-ben vásárolt 9.800.-ért majd megörökölt részvényeket sikerült 19.950.- áron mind értékesíteni a mai nap.Bolondnak néztek amikor 13,15,16 ezer volt miért nem adtam el.Én végig hittem az Otp-ben Ez a papír többször is megjárta poklot és most újra régi fényében tündököl. Megköszönöm mindenkinek a kitartást a papír iránt. Ámen! Mostmár lehetne egy OTP papír black friday hogy jól bevásároljak 😁
nálam 19900 vagy 19950. szép oldalazós, pihi nap. dupla tetővel, ÉS! nem csorgott le, megtartotta. Durva jön alatta az 1h boliközép, ami emelkedő, és amúgy 1h emelkedő gyertyák is vannak ,minimálisan. jövőhétre én emiatt új csúcsra várom, 20200 benne van, látatlanban.
OTP részvényesek ide!