én nem cseréltem le a lentebbi certiket - csak pluszban vettem TL97-ből is
mostanában ezek az új certik olyanok, hogy ha nem veszel az elején, akkor később már nem jut belőle - persze kockázatos, de így legalább, ha kisül belőle valami jó, akkor benne voltál :-)
Tetszik az optimizmusod , talan nem voltal ilyen optimista még nemreg . Meglehet ath de lehet nem lesz meg . Egy biztos az latszik hogy irany fel van , ev vegere tovabbra is kicsivel 20 k fole varom . Certivel ez 1500 forint - 8*30 bazisar - egyeb koltseg = minimum 1000 forintos profit johet.
"A végén még azért gyengélkedett az OTP jó ideje, mert adták a bennfentesek? Ha a jelenlegi árba már be van árazva ez, is akkor simán lehet, hogy meg is volt az alja." . Hat eddig tenyleg ugy nez ki ahogy mondod. En a vartnal rosszabb GDP adat utan azt hittem lemegy a tl97 kiuteseig. Erre mar pluszban vagyunk. Tenyleg lehet az elmult napok csokkenese mogott az volt hogy kiszivargot valamennyi a mostani adatbol.
Én is vettem TL97-et 713-on, elment jó része 813-on. A végén még azért gyengélkedett az OTP jó ideje, mert adták a bennfentesek? Ha a jelenlegi árba már be van árazva ez, is akkor simán lehet, hogy meg is volt az alja.
OTP részvényesek ide!