Nekem is van de en mar lassan lelekben letettem rola. Korai volt meg atjonni magasabb certibol ( vagy inkabb csak egy gyors korre 800 es 1100 kozott ). Ez van.
Köszönöm a választ, "the honor is mine", ahogy Morpheus mondja Neonak. A játék szenvedélyi aspektusát értem, túlságosan is... ;) És a logikádat is érteni vélem, most, h. elkezdtem volna a válaszomban megkérdőjelezni. A "marad a 97 az 58-on van már akkora nyereség, h. vmilyen haszonnal túladhatok rajta" vásárlási szint függvénye, ráadásul nem lehet tudni, h. akkor tényleg nem fogják kiütni a TL-t. Ehhez abbéli meggyőződés kell, h. elmúlt a lejtmenet, fordult és így is marad. De bizonyára ez Neked sikerülni fog! ;) Mindenképp figyelemre méltó megoldás. Köszönöm még egyszer a választ, s nézzük a mai izgalmakat!
Nem lennék nyugodt ma a TL97-ben: "Elképesztően gyenge GDP-adat érkezett - ismét technikai recesszióban Magyarország. Előzetesen a Portfolio által megkérdezett szakértők előrejelzési konszenzusa -0,2% volt, vagyis ennél sokkal enyhébb visszaesésre számított a piac. Mivel a gazdaság két egymást követő negyedévben zsugorodott, ismét technikai recesszióba került. Éves alapon (szezonálisan és naptárhatással igazítva) szintén 0,7 százalékos visszaesést becsült a KSH. A nyers visszaesés 0,8%, ehhez képest a piac 0,3%-os növekedésre számított. "
Pl: "Szeretné-e Ön, hogy átmeneti, kisebb mértékű forintgyengülés árán megmentsük gyermekét a brüsszeli" Kisebb gyengüles is nagy problema mar olyan gyenge igy is ez mar nem kis gyengüles sajnos😥😥 en is befejeztem az offot jo spekit mindenkinek
"de ezt is megkerdezheznek az emberektől konzultaciban szeretnenek e gyenge ft ot" . Nyugi, ezek még a 405 ft-os euróról is fel tudnának tenni olyan kérdést, hogy a hívők igennel válaszoljanak. Pl: "Szeretné-e Ön, hogy átmeneti, kisebb mértékű forintgyengülés árán megmentsük gyermekét a brüsszeli transzgender, migráns óvodásoktól? 1.) válasz: Igen 2.) válasz: Naná" :D . Bocsi, befejeztem az off topicot.
Ezt inkabb ugy mondanam O.V szavai "aki nem tudja 300alatt tartani az eurot annak a kormanynak azonnal le kell mondania gyenge forint gyenge kormány" 405ft sajna a holdrol is latszik 😥bocs az offert es a politikaert de ezt is megkerdezheznek az emberektől konzultaciban szeretnenek e gyenge ft ot🫤
OTP részvényesek ide!