Annyira nem érzem az OTP-t mostanában, hogy nem merek certit venni... Részvény jöhet az nem izgulós . Azon kívül sosincs certi már elegem van belőle. Volt hogy piacin álltam bent pár hete , aztán kaptam 5 darabot meg ilyenek. Ez a sok csiki-csuki is azt hiszed emelkedni fog meg minden, péntek zárásra is meghúzzák, bent hagyják hétvégére , erre eljön a kedd és durr . Nem hittem hogy így visszaejtik. Na mindegy , veszek akkor így.
Veszek ott par szaz certit meg kis rvt. Van 200 rv is (jovo ev vegeig 30% nekem jo hozam es hosszutavra tervezem tartani) certibol tl93 at tervezek vagy 89 et ha lesz
a kiütés ha megtörténne, megint annak lenne köszönhető, hogy valaki "beijed" és az amugy nagyon rizikos certit raboritja a flaszterra.. és akkor nincs megállás, jönnek a stopok, ha lesz jegyző egyáltalán. augusztusban se lett volna kiütés, ha mindenki bírja cérnával - ha pedig nem bírja, vegyen tl88at, vagy lejjebb
Nézz rá USA-ra. Nasdaq közeledik az ítélet napjához. (ATH 20700) Persze sokak szerint végtelen long van, vagy nem. valamikor egyszer eljön a korrekció ideje, akár tetszik akár nem. De lehet még megyünk északnak. S&P mikor korrekciózott utoljára? kerek 1 éve menetel. 4100> 5800
A chart beszél. 18350-18350 dupla alj után jött egy erős zöld, és visszapatt 18360-ig. Most ? 18700-18710 dupla alj>>19180 , vissza 18715, tehát nem ért le éppen 5-10 Ft hiján a dupla aljig, mint legutóbb. Bár akkor zöldben zárt, most pirosban, eltérő a gyertya. napos boliközép 18790 hetes bolitető lefele konyul, és éppen csak megcsípte a tetőt, és borult, mint erőből. Magánvélemény, addig jár a korsó a kútra, 18700 el fog esni, és erre tippelek. Jön az USA elnökválasztás November 5. Persze simán lehet,h rosszul gondolom. Bátraké a szerencse (TL97)
Kicsit furcsa számomra egy jelentés rally előtt valakik hirtelen elkezdik eladni a részvényüket, amit nagy valószínüséggel drágábban is eltudnának adni. Mindenhonnan az ömlik, hogy a cég jó és gyakorlatilag mindenki vételre ajánlja a részvényt, amennyiben tényleg most pár napon belül kiütésre kerül a 2 nap alatt sold out TL97 certikfikát és onnan fordul vissza a részvény akkor ez kimeríti a mahináció fogalmát vagy rosszul gondolom???
Máshogy gondolkodom. Nyilván érthetetlenül, nyilván nyakatekerten, de ez vagyok. A longok darabszámát nem akarom csökkenteni. Ez az alap. Játszani viszont kell. Ez meg szenvedély. Miért tartsak 5000 forintos certit ha van 1000 forintért is? Átnyergeltem TL88-ból TL97-be. Ez utóbbi viszont necces, mert szerintem is van lefele irányra lehetőség és röpül a TL97. Ezért vettem mellé TS58-at. Ha ütik a 97-et eladom az 58-at is, nem vesztek semmit. Ha marad a 97 az 58-on van már akkora nyereség, hogy valamilyen haszonnal bármikor túladhatok rajta. No meg hát játék ... Nekem legalábbis ... Nehogy már kihagyjak egy lejtmenetet ... . Senkinek nem javaslom, hogy így gondolkodjon. Még azt sem várom el, hogy bárki is elfogadja ezt a módszert. Viccesen még szívhatja a véremet is. Az belefér. :) Mindenki alakítsa ki a saját stratégiáját, taktikáját és gyűjtögessen. kereskedjen a szerint. Érdemes figyelni egymást. Ismerkedünk, tanulunk, elfogadjuk, elvetjük a másik gondolatát. Szerintem ez lenne valamilyen formában a fórum lényege. Nem a feltétlen egyetértés, az elfogadás, hanem az ismeretszerzés a lényeg. Úgyhogy nagyon szépen köszönöm kérdésedet!
Hisszük a vegyésznek hogy sok gyógyszert fogunk venni, az informatikusnak hogy szeretni fogjuk az elektromosautóját és megvesszük a részvényét is. De az OTP-nél a befektetési alap, bankár, a kisbefektető mást gondol... Elveszett a bizalom? (szerintem is TL97 kuka lesz)
OTP részvényesek ide!