Mondjuk ez érthető, de a TL97 extrém rizikónak tűnik most, én inkább maradtam volna a nyugisban :) Jelen pillanatban 330 pontra van a kiütés, jön valami rossz hír, és egy leszúrásban kicsapják..
Ti hogy látjátok az amerikai elnökválasztási kampány okozta bizonytalanság hatását a Q3-as rallyra? . Nekem van egy olyan érzésem, hogy idén gyorsjelentés után lesz rally. Jelenleg nem tudjuk, hogy ki lesz az elnök, nem tudjuk, hogy Irán tovább rázza-e a pofonfát, megint jön a FED, meg a japánok. Én most ebbe valahogy nem látom bele az új ATH-t november 8-ig.
Kedves Macibear! Ezúton is megköszönve az itteni véleményalkotási munkásságod, egy kérdés: ha a TL97-et lefedezed (gondolom ugyanannyi) TS58-cal. Abban mi a biznisz? Akkor nullán vagy minden elmozdulásnál? Vagy valamelyik (TL v. TS) kiütésénél a megugró csúcsot használod ki ezzel?
Lehet sokan csak átnyergeltek alacsonyabb certiből. Én is adtam el TL88-at és vettem belőle negyedáron ugyanannyi db TL97-et. Azt lefedeztem TS58-al és még mindig maradt egy kis píz.
Ha a Tesla, Richter, Opus stb. vezérek javasolják vételre cégüket, megugrik az árfolyam. Pedig nem is bankárok. De amikor neves bankárok gondolják 22-23 000 Ft-ra az OTP-t, akkor egy-két héten belül esik az árfolyam. Náluk az
adat, pénz, politikai kapcsolat…és mégsem sikerül. A 20 000 Ft is álom maradt évek óta. 2024 évből van
még két hónap, szurkoljunk a kisbefektetőknek.
Három nap alatt volt 260k db addicionális kereslet, ebből az első napi - akkor vették meg a legtöbb TL97-et - volt kb 100k db, az hajtotta fel 19k fölé. Aztán már tegnap is szenvedett, ma meg még inkább. Pedig még ma is vettek vagy 20-30k db-ot a certi miatt. Holnap már nem lesz ez a plusz kereslet, hogy fog emelkedni, ha most sem tud? Szép az elméleteden, de nekem is van erre. A tőzsde rövid távon simán csak a pénz be és kiáramlásról szól. 3.6 milliárd forintot toltak bele az elmúlt három napban, és nem sikerült kilépni felfelé az októberi csúcs fölé, sőt épp a szeptemberi tetőről fordul, így ez akár egy fej vállként is értelmezhető. Nekem pozitívra csak 19200 felett változna a kép, de ahhoz komoly pozitív hír fog kelleni.
Ingatlan jo cucc …. Kb 5 eve koltoztem be , 7 eve vettem még tervrajzrol , de az erteke jelen pillanatban haromszorozodott már. Vettem garazst is hozza , az 3 eve volt . Az duplazott azota .
Gőzöm sincs a pontos számokról. A szomszédom mondta, hogy sacc 67k hozama volt. Hiszek neki, miért ne tenném. Nagyon nem turkáltam a zsebében. A pontosság kedvéért: indult valamekkora tőkével még tavaly, majd havonta vásárolt még úgy durván 100k-ért januártól. (Mikor hogy kellet kerekíteni.) A végső befektetett két milla valahogy így jött ki. Nyilván az utolsó részletek alig hoztak valamit. Ha gondolod kifaggatom részletesen. Amúgy is érdekel ez az állampapír hozam téma. . Mondjuk az ingatlan befektetése sokkal jobb volt. Az négy-öt év alatt duplázódott. . Az egész témát csak azért vetettem fel, hogy beszélgethessünk a különböző befektetésekről. No meg azért, mert baromira haragudtam annak idején emiatt az orbáni akció miatt. TA szerint lazán emelkedni kellett volna, de egy ilyen agresszív piaci beavatkozás miatt keresztbe tettek a jóslatomnak. Rohadnának meg! Kellett a pénz "lölőéknek".
Péntek óta három nap telt el, és elkelt a TL97 összes bevezetett mennyiség, azaz 200k db OTP részvényt vettek meg csak a TL97 miatt, plusz a napi 20k OTP vétel hajtotta az elmúlt három napban, külföld is inkább pozitív volt, és mégsem tudott 19k felett maradni. Itt szar van a palacsintában, jó eséllyel tömés megy.
OTP részvényesek ide!